SINT-GENESIUS-RODE - Seizoensopener van GC de Boesdaalhoeve met Patrick Riguelle

C21

SINT-GENESIUS-RODE - Seizoensopener van GC de Boesdaalhoeve met Patrick Riguelle

Deboesdaalhoeve-logo
EP

 Patrick Riguelle heeft als muzikale veelvraat definitief zijn ware DNA gevonden: het Franse chanson. In duo met Jan Hautekiet vertolkt hij in zijn onnavolgbare stijl nummers van Patachou, Barbara, Juliette Gréco, Anne Sylvestre, Trenet, Brel, Aznavour en Boris Vian.

Met het fel gesmaakte album ‘Un Premier Amour’ en de succesvolle tour die erop volgde, heeft Riguelle als muzikale veelvraat definitief zijn ware DNA gevonden: het Franse chanson van alle tijden, in alle maten en gewichten. Het muzikale idioom waarin hij zich perfect thuis voelt en in zijn moedertaal kan zingen.

Riguelle blijft een onnavolgbare vertolker van andermans werk. Hij duikt diep in het nummer, voegt er zijn eigen ziel aan toe én respecteert het origineel. Met ‘La Vie est Riguelle’ is Patrick samen met Jan Hautekiet ondertussen aan zijn derde seizoen bezig op radiozender Klara. Veel aandacht gaat uit naar de grote dames van het Franse lied: Patachou, Barbara, Juliette Gréco en Anne Sylvestre zingen zusterlijk en arm in arm met Trenet, Brel, Aznavour en Boris Vian.

De intieme seizoensopener is inmiddels een traditie. De speciale verlichting en lekkere hapjes voor, tijdens en na het optreden maken er telkens weer een bijzondere belevenis van.

Dit jaar voorzien ze iets speciaals in kader van 20 jaar GC de Boesdaalhoeve …. Ze hebben een grote feesttaart besteld! Ze voorzien dus voor iedereen een stukje taart!

Basistarief: 18 euro - Jongeren -21 : 10 euro

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief