SINT-GENESIUS-RODE - Party To Style bestaat 4 jaar

C21

SINT-GENESIUS-RODE - Party To Style bestaat 4 jaar

Editiepajot_rode
Ingezonden flyer
 

Party To Style, de winkel met kledij, lederwaren, mode accessoires en juwelen in de Fonteinstraat 23 in Sint-Genesius-Rode viert zondag 10 december zijn vierde verjaardag. Iedereen is welkom tussen 10u en 17u, om te komen klinken op deze verjaardag en om samen de eindejaarsperiode feestend in te zetten!

Sonia Deryck: “Op 27 augustus 2011 begon ik aan mijn avontuur. Mijn bureau werd voor een weekend omgetoverd tot een winkeltje. Een paar dagen later begon ik met mijn rijdend winkeltje en Party To Style was vertrokken! Sympathieke gastvrouwen stelden hun huiskamer ter beschikking waar ik mijn sjaaltjes, handtassen, juweeltjes,... mocht uitstallen. Hun gasten konden zich na een algemene uitleg over kleuranalyses en een paar stijltips uitleven in het zoeken naar het gepaste accessoire. De weekends dat ik geen homeparty had, was het winkeltje in mijn bureau open. Maar het smaakte naar meer....

Ik liet mijn oog vallen op een klein pand dat te huur stond. De meeste verklaarden me gek: een job in het onderwijs opgeven om een zaak te beginnen in het centrum van Rode, maar de drang was mij te groot. Op 27 juli 2012 ging Party To Style open in de Fonteinstraat 32. Een oppervlakte van 50 vierkante meter, volgestouwd met handtassen, hoeden, sjaals,.... en daar ook nog kleuranalyses uitvoeren. Het was leuk, maar het werd al vlug te klein. Op 7 december 2013 ging Party To Style in de Fonteinstraat 23 open. Een beslissing die ik me nog geen seconde beklaagd heb. En dat allemaal dankzij mijn leuke klanten, enthousiaste modellen en sympathieke gastvrouwen!”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief