SINT-GENESIUS-RODE Rhodienne-De Hoek brengt hulde aan Dirk Vekeman

SINT-GENESIUS-RODE Rhodienne-De Hoek brengt hulde aan Dirk Vekeman

Editiepajot_bart_devill___dirkvekeman
Dirk Vekeman / ingezonden foto
 
Editiepajot_bart_devill___galamatch_dirk_vekeman
Kurt Thomas en Jeremy Vekeman / foto Bart Devillé
 

Galawedstrijd team Dirk Vekeman versus Allstars Rhodienne-De Hoek. Op zaterdag 2 juni valt er heel wat te beleven op KFC Rhodienne De Hoek. Zo is er vanaf 11u30 de Family Cup, om 16u30 vindt de  Memorial Dirk Vekeman plaats, om 18u30 kan men aanschuiven voor de BBQ en nadien kan men genieten van de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Portugal op groot scherm, gevolgd door muzikale ambiance met DJ Bo-Ro.

De Family Cup staat alleen open voor de trainers en ouders van de spelers en speelsters van KFC Rhodienne-De Hoek. De galawedstrijd Memorial Dirk Vekeman – een initiatief van Kurt Thomas en Jeremy Vekeman - wordt gespeeld door het Team Dirk Vekeman tegen Allstars Rhodienne.

Voor wie het nog niet zou weten, Dirk Vekeman(1960-2013) overleed vijf jaar geleden  onverwacht. Hij was niet alleen gewezen RSCA doelman, maar ook trainer van o.m. Rhodienne, Alsemberg en nog verschillende clubs. Voor de galawedstrijd maken RSCA coryfeeën hun opwachting, evenals oud-spelers van KFC Rhodienne die ooit het goede weer maakten bij de Rodense club en het 90 jarig bestaan van de club mee kunnen komen vieren. Kurt Thomas: “Een en ander doen wij in de eerste plaats uit respect voor Dirk, toch één van de plaatselijke grote namen op sportgebied. Zo is hij als oud-speler van Anderlecht nooit beginnen zweven. Wanneer hij onverwacht overleed stond hij ook op punt om terug naar hier te komen.

We hopen dan ook op zaterdag 2 juni nog eens veel volk op de Rhodienne te mogen verwelkomen. “Oud- spelers van de Rhodienne – geacht wordt aan o.m. Willy Day, Jean Popleu, Piet Demol, Jean Danis, Fred Steens, Stef Vansintjan,  Didier Wittebolle, Guy Mosselmans,  Roland en Robert Swaelens,  Jef Loonen, e.a….- die zich geroepen voelen om mee te komen voetballen op zaterdag 2 juli kunnen zich nog inschrijven tot 28 mei via michele.wauters@telenet.be . Inschrijven voor de BBQ-cup en BBQ via het inschrijvingsformulier of mailen naar: jb@kfcrhdh.be .

                                                                                  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief