Feest voor de Kapoentjes van SINT-GENESIUS-RODE

C21

Feest voor de Kapoentjes van SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
Editiepajot_rode
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Dit jaar bestaat ’t Kapoentje 50 jaar. In 1968 opende ’t Kapoentje zijn deuren, ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een kwalitatieve kinderopvang met een zeer professioneel en enthousiast team waar ze alles voor hun kapoentjes doen. Daarom kregen hun kapoentjes een heuse feestweek.

Op maandag sprongen ze met veel energie de week in. Een groot springkasteel zorgde voor een hele dag plezier voor iedereen. Ook op maat van de allerkleinsten werd een jumpolene voorzien.

Dinsdag kregen ze twee pony’s op bezoek, waar de grotere kinderen een ritje mochten op maken. Ook voor de baby’s en kruipers werden er veel verschillende schommelpaardjes voorzien in de groepjes.

Bij een feestweek hoort ook een verkleedpartij. Op woensdag kwamen er twee ‘dieren’ langs die allerlei leuke dingen met de kinderen deden, verhaaltjes vertellen, grapjes uithalen,… Ze gingen van groep tot groep en er werd gebruld van plezier.

Donderdag zat boordevol activiteiten, ze sloegen de handen in elkaar met de leerlingen van het 7de jaar kinderverzorging van het Heilig Hart College in Halle. Het werd een beetje Vlaamse kermis waarbij tal van activiteiten georganiseerd werden. De kinderen konden doorschuiven en zo genieten van creatieve, spannende en originele activiteiten: rollen met ballen door verf, een heus lichtparcours, voelbakken en bellen blazen voor de allerkleinsten, zelfs de baby’s maakten een groot kunstwerk door in hun luier te experimenteren met verf en ze konden grijpen naar heliumballonnen.

Aan alle mooie liedjes komt een einde, ook aan de feestweek, daarom wilden ze vrijdag in stijl afronden. Zowel het personeel als de kinderen probeerden er piekfijn uit te zien. Het werd een heuse party, muziek, discoballen, lichtbollen,... het hoorde er allemaal bij. En uiteraard niet te vergeten, een taart, die kon gewoon niet ontbreken, 50 kaarsjes uitblazen was misschien net iets te veel van het goede, maar de kinderen hebben wel goed kunnen smullen van de Bumbataart.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2018
Elsie De Greef
Elsie De Greef + ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief