Ezelsoor ook in SINT-GENESIUS-RODE

Ezelsoor ook in SINT-GENESIUS-RODE

Img_0673
Ingezonden foto
 

Ezelsoor, de gratis boekenkaftdag gaat in Sint-Genesius-Rode door op woensdag 5 september van 13u tot 17u in GC de Boesdaalhoeve. Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar hoeven tijdens de grote vakantie niet op zoek naar kaftpapier. In de eerste week van september kunnen zij gratis en origineel ontworpen kaftpapier krijgen! Dit papier werd ontworpen door kinderen en jongeren uit de deelnemende gemeentes.
Er is ook randanimatie voorzien: er zijn (strip)tekenaars die je boek of schrift personaliseren en er zijn creatieve of muzikale workshops. Verenigingen stellen hun werking voor en misschien kan je ter plekke inschrijven voor een familievoorstelling of een hobby tijdens het volgende schooljaar.

De eerste editie van Ezelsoor vond plaats in 2010 in Halle en Bierbeek. Intussen breidde de groep Ezelsoor-partners stevig uit. In 24 gemeentes (uit Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen) werken verschillende diensten samen aan een gezinsvriendelijke programma voor +6-jarigen. Banden worden gesmeed tussen cultuur -of gemeenschapscentrum en de bibliotheek, de jeugddienst en/of de integratiedienst.
Dit zijn de deelnemende gemeenten aan Ezelsoor 2018: Aarschot, Asse, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Halle, Herne, Herzele, Kraainem, Laken, Lennik Liedekerke, Linkebeek, Machelen, Meise, Molenbeek, Ninove, Ternat, Wezembeek-Oppem, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Gillis, Zaventem en Zemst.

 Vanaf begin juli is de vernieuwde website van Ezelsoor online. Op www.ezelsoor.info kan je het volledige programma van de 24 gemeentes raadplegen en kan je snuisteren in de verschillende ontwerpen van het kaftpapier (5-tal per gemeente – in totaal 20-tal verschillende patronen. Je vindt er ook alle (praktische) informatie en contactgegevens per deelnemende gemeente.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2019

archief