SINT-GENESIUS-RODE - 1.500 euro voor ‘Villa Samson’ dankzij quiz van Wielersport Club Rode Sportief

SINT-GENESIUS-RODE - 1.500 euro voor ‘Villa Samson’ dankzij quiz van Wielersport Club Rode Sportief

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Afgelopen zaterdag organiseerde Wielersport Club Rode Sportief vzw voor de derde maal op rij een quiz in ’t CC Wauterbos te Sint-Genesius-Rode, waar 36 ploegen van telkens 4 personen aan deelgenomen hebben.

Gedurende de hele quiz avond konden de deelnemers genieten van een hapje en een drankje. Zo werden de streekbieren zoals o.a. Geuze, Kriek, Bersalis en Sourblend Grand Cru, waaraan het Pajottenland rijk is, gesmaakt door de deelnemers.

De rode draad bij deze quiz is dat de opbrengst integraal naar een goed doel gaat. Dit jaar was dat ‘Villa Samson’, een initiatief van UZ Brussel die patiënt en dier samenbrengen. Dankzij de succesvolle avond kon een cheque van niet minder dan 1.500 euro overhandigd worden aan dit initiatief.

Natuurlijk kon dit alles niet verwezenlijkt worden zonder de hulp van vele sponsors, die ook dit jaar voor tal van tombola artikels en waardevolle prijzen gezorgd hebben, waaronder: waardebonnen voor restaurants of eetcafés, wellnessbonnen, drankpakketten... Hiervoor onze oprechte dank aan alle sponsors.

Geen enkele deelnemende ploeg ging met lege handen naar huis, maar de winnaars van de quiz ‘Van Hooren Zeggen’, gingen aan de haal met de hoofdprijs.

De eerste prijs van de tombola werd dit jaar gewonnen door team James Dean & The Pink Ladies, zij hebben de VIP-wagen voor de Brabantse Pijl 2019 in de wacht gesleept.

Wielersport Club Rode Sportief blikt dan ook terug op een geslaagde quiz avond. Noteer daarom alvast deze periode in jullie agenda van 2019 voor de 4de editie.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 15 jul 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief