SINT-GENESIUS-RODE - Kerk Tenbroek wacht op kopers

C21

SINT-GENESIUS-RODE - Kerk Tenbroek wacht op kopers

Kerk_tenbroek
 
Tenbroek2
 

Omdat pastoor Jan Baert door het pensioen van twee collega’s elders moest inspringen, sloot de parochiekerk Sint-Elisabeth van Hongarije de deurenmeer dan twee jaar geleden.De kerkfabriek van Alsemberg, eigenaar van de kerk, zag niet meteen een andere functie voor het gebouw en besloot het te verkopen. De vraagprijs is inmiddels wel ghedaald.

 Intussen is ook een prijs geplakt op het gebouw en het terrein. Volgens FED-net, (Het net van "De federatie voor advies & objectieve verkoop voor onroerende overheidsgoederen & verplicht te verkopen private goederen" v.z.w.) die de verkoop mee in goede banen moet leiden, bedraagt de startprijs 325.000 euro.

 Het kerkgebouw, opgetrokken in 1952, is volgens FED-net goed onderhouden. Met een vloeroppervlakte van 454 vierkante meter zijn er wel diverse mogelijkheden. M Zo kan het pand dienen als stockageruimte of om een ambachtelijke activiteit in uit te oefenen. Horeca kan niet, maar een totale afbraak is dan wel weer een optie. Gegadigden kunnen  tot 22 augustus bij FEDnet een bod doen.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2019
Roger Swalens
Roger Swalens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief