SINT-GENESIUS-RODE GC De Boesdaalhoeve komt met nieuw project naar buiten

SINT-GENESIUS-RODE GC De Boesdaalhoeve komt met nieuw project naar buiten

Editiepajot_bart_devill___boesdaland_
Ingezonden foto
 

 

Uiteraard ontsnapte en ontsnapt Gemeenschapscentrum De Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode niet aan het coronavirus, met alle gevolgen van dien: minder openingsuren en weinig of geen activiteiten. Er werd dan ook uitgekeken naar nieuwe projecten. Zo is er “Bouw je eigen fantasie met blokken”. Minecraft is een wereld waar alles bestaat uit blokken. Met die blokken bouw je allerlei dingen zoals huizen, kastelen, achtbanen, boten, natuur of dieren: de grens is je eigen fantasie. Just4FUN bouwde voor Boesdaland gemeenschapscentrum de Boesdaalhoeve helemaal na. Er is bovendien ook een heel schatteneiland om te verkennen.

Omdat de Boesdaalhoeve nog maar beperkt open is voor publiek en grote events voorlopig nog niet kunnen plaatsvinden, komt men met dit nieuwe Minecraft-project naar jou thuis ! Benieuwd naar het resultaat? Surf dan vanaf 15 juni naar www.j4f.online/boesdaland en maak je persoonlijke account aan. Nog niet helemaal mee met Minecraft? Bekijk dan het stappenplan. Ook is er een gevolg op de eerste jeugddag. In november 2019 organiseerde men samen met Just4FUN een eerste jeugddag. Je kon toen komen proeven van virtuele realiteit, workshops rond technologie en mentalisme, maar ook gamen stond op het programma. Een 200 enthousiaste jongeren waren van de partij. Ook dit jaar organiseert men opnieuw een jeugddag. Meer info volgt binnenkort op de website maar noteer alvast zondag 25 april 2021 in jullie agenda!

Voor meer info kan je terecht aan het onthaal tijdens de openingsuren. https://www.deboesdaalhoeve.be/nl/event/28669/ontdek-de-minecraft-wereld-van-de-boesdaalhoeve .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 01 okt 2020

archief