SINT-GENESIUS-RODE vtbKultuur Rode is “Corona-stilzitten” beu

C21

SINT-GENESIUS-RODE vtbKultuur Rode is “Corona-stilzitten” beu

Editiepajot_bart_devill___vijver_zevenbronnen
ingezonden foto
 

 Voor wie het nog niet zou weten, vtbKultuur is een Vlaamse, toonaangevende socio-culturele vereniging met een eigentijdse kijk op cultuur, met afdelingen en themagroepen in heel Vlaanderen en Brussel en vtbKultuur Sint-Genesius-Rode maakt hier deel van uit. In 2020 is jaarthema “Buren”. In normale tijden vinden er jaarlijks tal van uiteenlopende activiteiten plaats die openstaan voor leden, niet-leden, nabije buren of wat verderaf-wonende buren. Dit jaar stak ook hier het corona-virus stokken in de wielen zodat heel wat activiteiten noodgedwongen moesten worden geannuleerd of uitgesteld. In Sint-Genesius-Rode vindt men nu dat het “vtbKultuur-CORONA-stilzitten” lang genoeg heeft geduurd.

Mija De Greef: “ Nu willen wij met de vtbKultuurafdeling SGR en de vtbKultuur-themagroepen “Foto-Raw” en “De Houtblazers” geïnteresseerden tijdens de nog resterende zomerperiode alleszins-weliswaar binnen de eigen “gezins-“ of “sociale” Corona-bubbel- de kans bieden wandelend/stappend onze omgeving te verkennen. Dit kan tot 27 september zodat men kan vaststellen dat hier heel wat te beleven valt, zeker als je tijdens dat wandelen/stappen ook oog hebt voor de omgeving en de natuur” Deelname aan deze foto-zoek-wandelingen is gratis!. Zo is er de (korte) SALSGRO-foto-zoek-wandeling(ca 4 km). SALSGRO staat voor een klein stukje SGR, een stuk Alsemberg en nog een stuk Sint-Genesius-Rode. Ook is er een (lange) NATUUR-foto-zoek-wandeling(14-15km). Deze wandeling brengt de deelnemers in hoofdzaak door de natuur(van Kwadeplas naar Waterloos veld en Zevenbronnen), waardoor goede wandelschoenen zeker aanbevolen zijn.

Route, vragen en antwoordformulieren van beide wandelingen zijn downloadbaar via de websites van de organiserende afdeling en themagroepen: www.vtbkultuur.be/sint-genesius-rode/activiteiten, www.vtbkultuur.be/foto-raw en www.vtbkultuur.be/dehoutblazers . Het kan ook viasintgenesiusrode@vtbkultuur.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief