SINT-GENESIUS-RODE Voorlopig vindt Café Combinne niet meer plaats

C21

SINT-GENESIUS-RODE Voorlopig vindt Café Combinne niet meer plaats

Editiepajot_bart_devill___caf___combinne
ingezonden foto
 

 

 
Vzw “de Rand” organiseert Café Combinne in Drogenbos, Jezus-Eik, Kraainem, Lot en Sint-Genesius-Rode. Café Combinne last momenteel een pauze in voor de samenkomsten er van in Sint-Genesius-Rode. Voorlopig zijn er tot en met woensdag 18 november geen bijeenkomsten gepland. Ook online zal er geen Café Combinne plaatsvinden.
Voor wie het nog niet zou weten, Café Combinne is een praatcafé voor anderstaligen en Nederlandstaligen. Het is een ideale activiteit voor anderstaligen die in een gezellige omgeving Nederlands wil oefenen. Men praat er over dagelijkse onderwerpen, gekozen door de deelnemers. Ook voor Nederlandstaligen is dit een leuke activiteit. Zij leren nieuwe mensen en culturen kennen en helpen anderstaligen met hun Nederlands. De gastvrouw of gastheer zorgt dat alles vlot verloopt. Inschrijven is niet nodig; deelnemers schuiven aan tafel wanneer het hen past. Vzw ‘de Rand’ biedt gratis koffie, thee en water aan.
 
Café Combinne is een concept van volkshogeschool Archeduc. Deze laatste zorgt voor een Nederlandstalige begeleider. Vzw “de Rand” zorgt voor een locatie en verzorgt de promotie. In Sint-Genesius-Rode vindt Café Combinne in normale tijden plaats op woensdag tussen 19u30 en 22u in LDC De Boomgaard, Vergeet-Mij-Nietjeslaan 8. Inschrijven is niet nodig. Je komt gewoon wanneer je kan. Een basiskennis van het Nederlands is wel nodig. 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 nov 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 21 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief