SINT-GENESIUS-RODE GC De Boesdaalhoeve lanceert online concert, voorleessessie en podcast

SINT-GENESIUS-RODE GC De Boesdaalhoeve lanceert online concert, voorleessessie en podcast

Editiepajot_bart_devill___boes
ingezonden foto
 

 

 
Eind februari wachtte aan dienstencentrum De Boomgaard een gezellig ingerichte container op mensen die zin hadden in een coronaveilige babbel. Dat kon met iemand die ze kenden of met een mystery guest. Ook gemeenschapskrant buurten nam deel aan deze Foyer on tour en stelde enkele vragen aan Rodenaren die aan de andere kant van het plexiglas plaatsnamen. Via de podcast containerklap Rode ontdek je vanaf vrijdag 12 maart enkele antwoorden op de vragen Wat is je vroegste herinnering aan Rode? Wat mis je in Rode? Wat heeft corona jou geleerd?
Te beluisteren via https://www.deboesdaalhoeve.be/nl/news/6153/podcast-met-containerklap
 
In Foyer on tour kwamen ook enkele artiesten langs als mystery guest. Acteur Bert Vannieuwenhuyse kroop in de huid van Diepzeedokter Diederik, die elke dag spreekuur houdt vanuit zijn duikboot. Een leuk verhaal voor jonge kinderen en hun (groot-)ouders dat je op zondag 14 maart om 11.00 uur kan beluisteren en bekijken via de Facebook- en Youtubepagina van de Boesdaalhoeve.
Als klap op de vuurpijl speelden Rodenaren Mathias Vergels en Manu Huylebroeck een akoestisch miniconcert in de Foyer on tour. Live vanuit je luie zetel te bekijken op vrijdag 26 maart om 20.00 uur. Meer informatie vind je zoals steeds op www.deboesdaalhoeve.be Wie geïnteresseerd is in de online evenementen, kan via de website ook vragen om een reminder te krijgen. Voor wie zin heeft in nog meer podcasts: Containerklap houdt ook halt in Wemmel en Kraainem. Op vrijdag 19 maart komt containerklap Wemmel online. Op vrijdag 12 april is het de beurt aan containerklap Kraainem. De podcast containerklap is een realisatie van de gemeenschapskranten en de gemeenschapscentra van vzw ‘de Rand’. 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 feb 2021

archief