SINT-GENESIUS-RODE - Jeugddag vindt opnieuw plaats

C21

SINT-GENESIUS-RODE - Jeugddag vindt opnieuw plaats

Editiepajot_bart_devill___jeugddag_rode
ingezonden foto
 

 

Iedereen zal het wel beamen, de jeugddag die in 2019 plaats vond in G.C.De Boesdaalhoeve was een schot in de roos en het was dan ook de bedoeling hier een vervolg aan te breiden. Vorig jaar was er dan corona en nu werd beslist in samenwerking met Just4fun opnieuw een jeugddag te organiseren. Op deze jeugddag zijn de jongeren vanaf 6 jaar welkom en hij vindt plaats in de Boesdaalhoeve op zondag 17 oktober van 14 tot 18u. Wat al zeker is, het wordt voor de jongeren een bruisende namiddag, de perfecte afsluiter van hun weekend. Zij gaan kunnen genieten van een ruim aanbod verrassende workshops en uiterst fijne doorlopende activiteiten. En als kers op de taart is het bovendien helemaal gratis.

 

De jeugd gaat zich kunnen uitleven in 4 kamers: KAMER 1: Een gaming room met verschillende ouden en de allernieuwst consoles. KAMER 2: Een High-End VR kamer met een onwaarschijnlijke ervaring. KAMER 3: Een mystery room waarin mentalist Teppe enkele mini-optredens geeft.

KAMER 4: Een escape-room… thema auditie voor een film. Doorlopend… digitale graffiti wall, oude volksspelen en jeugdcafé (ism JH Animoro). Meer info… https://www.deboesdaalhoeve.be/nl/event/31876/games-vr-en-meer .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief