SINT-GENESIUS-RODE Babycafé opent opnieuw de deuren in Rode

C21

SINT-GENESIUS-RODE Babycafé opent opnieuw de deuren in Rode

Editiepajot_bart_devill___baby_caf__
Ingezonden foto
 

 

Nieuw is het Babycafé in Sint-Genesius-Rode niet, wel terug van weggeweest. Dit dank zij vzw PAVOK, Kind & Gezin, het gemeentebestuur en het OCMW die de handen in elkaar sloegen. De nieuwe start is weggelegd voor maandag 15 april en waarover het gaat?  Indien je op zoek bent naar een gezellige plek om andere ouders te ontmoeten en samen met je kleintje deel te nemen aan leuke activiteiten? Dit kan in het Babycafé!

Het Babycafé wil een laagdrempelige ontmoetingsplaats zijn voor ouders met baby’s en peuters. Maandelijks ben je welkom op maandagvoormiddag tussen 9u30 en 12 uur in Buurthuis(Dorpsstraat 47). Elke keer staat er een speciale activiteit op het programma, zoals babymassage, een voorleessessie, of een dans- en beweegmoment voor peuters. Het Babymoment staat open voor iedereen, zowel Nederlandstaligen als anderstaligen. De activiteiten vinden wel plaats in het Nederlands, waarbij anderstaligen de kans krijgen om hun Nederlands te oefenen.

Deelname is gratis. Tijdens de activiteiten zal de Solidariteitswinkel ook drankjes verkopen. Ouders kunnen in de winkel voordelig babyspullen kopen of schenken. Inschrijven is niet verplicht, maar als je zeker wil zijn van een plekje, kan je vooraf je komst bevestigen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief