Allereerste Appelfeest in Rode

C21

Allereerste Appelfeest in Rode

Editiepajot_bart_devill___boesdaalhoeve10
Ingezonden foto
 

 

Op zaterdag 19 oktober wordt het allereerste Appelfeest tussen 13u en 18u gevierd in de prachtige boomgaard van de Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode. Dit unieke evenement draait volledig om de appel en biedt een gezellige en leerzame middag voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan allerlei activiteiten, van appels plukken tot workshops en livemuziek. Dit wil je niet missen!

Van 13.00 tot 15.00 uur kan je appels plukken en genieten van versgeperst appelsap! Onder begeleiding van Natuurpunt en Let's Plant leer je alles over duurzaam plukken. Ontdek welke appelsoorten het meest geschikt zijn voor appelmoes of appelsap en krijg praktische tips voor het plukken. Kom langs, pluk je eigen appels en proef het resultaat! De middag zit ook vol leuke en creatieve workshops. Van 13.00 uur tot 14.30 uur kun je leren hoe je zelf appellikeur en siroop maakt (inschrijven via Avansa Halle-Vilvoorde, 20 euro/persoon). Daarnaast zijn er doorlopend workshops en activiteiten van 13.00 uur tot 17.00 uur, waaronder: -Zaadbommetjes maken-Rondleidingen in de Let's Plant tuin-Appelkoekjes maken in de bakoven-Bokashi maken-Kinderuur vertelt-Het boomgaardspel-Infostandjes. Verder is er van 13.00 uur tot 18.00 uur volop vermaak met: Sappentrapper voor eigen smoothie te maken, gekke kapsels, springkasteel, schminkstand en bijlwerpen voor kinderen. De dag wordt feestelijk afgesloten met een optreden van coverband ‘Nouka’ van 16.30 uur tot 18.00 uur. Kom genieten van hun energieke muziek en beleef een gezellige middag vol plezier en ontspanning. Praktische informatie: Datum: Zaterdag 19 oktober 2024 Boesdaalhoeve, Sint-Genesius-Rode
Tijd: van 13.00 uur tot 18.00 uur. Contact en inschrijven:
Voor meer informatie, neem contact op via info@deboesdaalhoeve.be of bezoek de website www.deboesdaalhoeve.be. Inschrijven vooraf is niet nodig!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief