Heel wat te doen in de Helix in Geraardsbergen

C21

Heel wat te doen in de Helix in Geraardsbergen

A_helix_3
 

Er is heel wat te doen in de Helix in Geraardsbergen, dus ga gerust een kijkje nemen zeker tijdens de maand oktober. Op 4 oktober is het opnieuw Werelddierendag en op 6 oktober gaat de Week van het Bos van start. Speciaal daarvoor bieden ze een wandeling aan waarbij je maar liefst 4 bossen doorkruist in 1 namiddag. 

 
 Leren over dieren
Op 4 oktober 2024 is het opnieuw Werelddierendag. Wist je dat De Helix heel wat educatieve pakketten aanbiedt rond dieren? Zo zijn er bijvoorbeeld pakketten rond bosdieren, dieren uit de tuin, kriebelbeesten, konijnen, eekhoorns en bijen. Je kunt ook 4 verschillende dierenrugzakjes uitlenen én er is een permanente tentoonstelling over (zwerf)katten!
 
Week van het Bos
De Week van het Bos (6 tot 13 oktober 2024) kunnen we in De Helix niet zomaar voorbij laten gaan. Speciaal daarvoor bieden we een wandeling aan op 6 oktober om 14 uur over een afstan van 9 km waarbij je maar liefst 4 bossen doorkruist in 1 namiddag; het Raspaillebos, het Kluysbos, het Karkoolbos en het Moerbekebos. Onze gids zet de bomen en bossen elk op hun manier in de kijker, met uiteraard aandacht voor de typische verschijnselen van de herfst. Voorzie laarzen of wandelschoenen en aangepaste kledij afhankelijk van het weer. Deze wandeling is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelgebruikers. Dit wordt u gratis aangeboden, inschrijven is wel verplicht voor 3 oktober via de website van De Helix.
 
Je kunt ook gratis ons Beestig Bosbordspel uitlenen en natuurlijk is De Helix dé plek om een educatief pakket over (en in) het bos te volgen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 sep 2024
Marc Colpaert | 27 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief