Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan Dilbeekse werkgroep Jean Brusselmans

C21

Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan Dilbeekse werkgroep Jean Brusselmans

Scherm__afbeelding_2024-04-16_om_09
 
Dit jaar is het 100 jaar geleden dat Jean Brusselmans definitief in Dilbeek kwam wonen. De Werkgroep Jean Brusselmans plant namens het Cultuurplatform Dilbeek (de voormalige Cultuurraad) een reeks activiteiten:
·         Zaterdag 7 en zondag 8 september (Open Monumentendag): tentoonstelling in het gemeentehuis (werken in privébezit + tekeningen Koninklijke Bibliotheek) en in Westrand werken van amateurkunstenaars, verwijzend naar Brusselmans.
·         Elke tweede zondag van de maand van 14 tot 17 u: kleine expo in het gemeentehuis (in het kader van Vlaamse Meesters op hun plek, i.s.m. Toerisme Vlaanderen).
·         Permanente wandeling (4,7 km) langs 8 weerbestendige en kleurvaste reproducties (met steun van Provincie Vlaams-Brabant en ZENDER)
Oproep
De productie van de borden is maar haalbaar met extra steun. Daarom is het goed nieuws dat de Koning Boudewijnstichting haar medewerking verleent aan het project: giften vanaf 40 euro per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB). Daarom hoopt de werkgroep op schenkers die een gift storten op rekening BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting met deze gestructureerde melding: 623/3873/50011. Vanaf 40 euro krijgt men een fiscaal attest.
Tenzij anders gewenst worden de schenkers vermeld in de wandelbrochure.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief