HALLE - Bel op de deur bij Fashion Gallery

HALLE - Bel op de deur bij Fashion Gallery

Editiepajot_halle_bel_foto_de_greef
Foto © Elsie De Greef
 

Er werd al veel gestolen in boetiek Fashion Gallery op de Beestenmarkt te Halle. We spreken dan over kledij, een gsm, een rekenmachine... en nu zelf de inhoud van de kassa. Kim Van Winghe en Muriël Luyckfasseel zijn het beu en lieten een bel installeren aan de deur van hun boetiek.

Vorige week werd de kassa gestolen op klaarlichte dag. De daders waren met 4, ze hielden Muriël bezig achteraan in de winkel en ondertussen stal 1 van de 4 het geld uit de kassa. De diefstal staat op video en volgens de politie is het een bende uit het Oostblok die al verschillende diefstallen pleegde in Halle en omstreken.
 
Kim Van Winghe: " De maat is vol! We werken vanaf nu met een deurbel. Je moet nu aanbellen en wij doen de deur open zodat we controle hebben over wie binnenkomt. Het is voor onze veiligheid en de veiligheid van onze klanten. De meeste van onze klanten voelen zich veiliger tijdens het uitzoeken en passen van onze exclusieve merkkleding als de deur op slot gaat."
 
In Halle is aanbellen bij een kledingzaak een primeur maar in grootsteden komt dat wel vaker voor, ook bij juweliers is het een courante praktijk.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2012
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 21 sep 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Olaf Feldberg | 20 sep 2017
Emile Devogeleer | 20 sep 2017
Elsie De Greef | 19 sep 2017
Felix Merckx | 19 sep 2017
Emile Devogeleer | 18 sep 2017

archief