HALLE - De Wonderbloem in de Leerboom

HALLE - De Wonderbloem in de Leerboom

Editiepajot_halle_wonderbloem_1
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_halle_wonderbloem_2
Ingezonden foto
 

De basisschool van het GO! De Leerboom, zeg maar de basisschool van het atheneum, vierde dit weekend zijn Winterfeest. Door de grote toename van het leerlingenaantal zag de school zich genoodzaakt uit te wijken naar ’t Vondel. Het werd dan ook een fantastisch megaspektakel.

De leerkrachten van de school staken hun koppen bij elkaar en vormden het Russische sprookje de Wonderbloem om tot een hedendaagse muzikale toneelvoorstelling.
 “Alle kinderen, van de allerkleinsten uit de onthaalklas, tot de allergrootsten van het zesde leerjaar voegden hun steentje bij. Bovendien werd er klasdoorbrekend gewerkt, wat bekent dat kinderen van verschillende leeftijden in verschillende groepen terechtkwamen,” vertelt Katrien Meerts juf van het 3de leerjaar en coördinatrice van het hele gebeuren, “zo hadden we een koor, verschillende dansgroepen, en decorploeg, een orkestje en toneelgroepen. Alles werd samengesmolten tot 1 groot samenhangend verhaal.”
 
“De reacties van de ouders ware unaniem positief. De kinderen hadden en onvergetelijke dag en bovendien werden er ontelbaar veel doelstellingen bereikt, zonder dat de kinderen ervoeren dat ze leerden.” vult ze nog aan. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 22 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Emile Devogeleer | 20 okt 2017
Emile Devogeleer | 19 okt 2017
Felix Merckx | 18 okt 2017

archief