Regi, Ian Thomas, De Jeugd van Tegenwoordig en Urbanus op FestivHALLE

C21

Regi, Ian Thomas, De Jeugd van Tegenwoordig en Urbanus op FestivHALLE

Editiepajot_halle_festiv_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Op 11, 12 en 13 september zal Festivhalle voor de tiende keer plaats vinden. Het concept blijft hetzelfde: een ijzersterke affiche, gratis toegang en gezellige ambiance. Op de affiche tot nu toe Regi, Ian Thomas, De Jeugd van Tegenwoordig en Urbanus. De inkom voor alle optredens is gratis. Jong en oud zal aan zijn trekken komen als men het programma overloopt.

De organisatie van vzw Rock Monsieur pakt voor haar jubileumeditie uit met een sterke affiche is het minste wat men kan zeggen..
De tiende editie wordt op donderdag 11 september afgetrapt. Het principe is eenvoudig: de frigo’s en de barmannen worden voor een eerste keer aan een test onderworpen terwijl Lobstar en de Mighty Moustaches live het beste van zichzelf komen geven. Dit beleeft u allemaal met een lekker streekbiertje in de hand.
Vrijdag 12 september staat zoals steeds garant voor ‘een feestje’. Gastheren die avond zijn o.a. Regi, Gunther D, en Double D. Naast Elke Van Elderen, brengt Regi ook een koffer vol straffe beats mee. Niemand die eraan twijfelt dat hij het festivalterrein voor het eerst op zijn grondvesten zal doen daveren. Gunther D maakte de afgelopen jaren furore met zijn Botsautomix. Samen met DJ Skyve zullen de vetste botsautotunes door de tent knallen. Double D tot slot, is een man van de streek. Sinds 2011, de numero uno party DJ uit het Pajotteland, en vorig jaar nog als allerlaatste act op het podium van de negende editie.
Zaterdag 13 september gaat de laatste festivaldag van start. De jongsten zijn vanaf 14u welkom om hun eerste stappen op een festivalterrein te zetten. Het recept: Pipo en Pipette, springkastelen, een schminkstand, de Ketnetband en Ian Thomas. En terwijl de kinderen zich uitleven, kunnen de ouders genieten van een verfrissende pint op het festivalterras.
Absolute headliner op zaterdag is ongetwijfeld De Jeugd Van Tegenwoordig. De Nederlandse rapformatie, die elk jaar opnieuw garant staat voor een resem hits, zakt zaterdag af naar de stad van Witse om de tent helemaal op stelten te zetten.
Naast de gekke hiphoppers uit Nederland, blinken ook vrolijke Engelsmannen op de Affiche. De naam Killer Queen zal bij menig muziekliefhebber niet onbekend in de oren klinken. De Engelse groep werd uitgeroepen tot de beste en officieuze tribute band van Queen. De groep heeft alvast belooft de grootste hits van Freddie Mercury en co mee het kanaal over te brengen.
Naast al dat exotisch geweld, staat een boerke uit Tollembeek mee op de affiche: Urbanus. In de zomer van 2014 passeert hij, bijgestaan door De Fanfaar, langs slechts 14 zomerfestivals. Wie Urbanus deze zomer dus aan het werk wilt zien, reserveert dus best ruimschoots op voorhand een plaats op Festivhalle.
Deze drie toppers, worden bijgestaan door onder andere Belgian Asociality, die er op een van de eerste edities ook al bij waren. Hieraan worden weldra nog een aantal regionale artiesten toegevoegd.
De website www.festivhalle.be zal binnenkort alle nodige info weergeven. Hier wordt momenteel druk aan gewerkt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief