HALLE - Het Vondel met twee extra concertavonden

C21

HALLE - Het Vondel met twee extra concertavonden

Vondel_nieuw
EP

CC ’t Vondel Halle organiseert twee extra concertavonden om het cultuurseizoen af te sluiten.
Er is ’t Vondel oogst met hoofdact Fret + Monica en voorprogramma Neela. Beide artiesten zijn ex-deelnemers van de muziekwedstrijd Zennetoer en een try out met Jasper Steverlinck

 ’t Vondel Oogst
 
Op zaterdag 24 mei om 20u30 vindt de tweede editie van ’t Vondel Oogst plaats in De Oude Post. CC ’t Vondel wil met dit project jong talent uit de streek een podium bieden. Daarbij stellen zij twee singer-songwriters voor: hoofdact Fret + Monica en voorprogramma Neela. Beide artiesten zijn ex-deelnemers van de muziekwedstrijd Zennetoer.
 
Halse singer-songwriter Fret + Monica – alias Frederik Vanderroost – speelt eigen nummers in de stijl van grote voorbeelden Bob, Bruce en Neil. Met zijn beklijvende teksten, vaak uit het leven gegrepen, brengt hij zijn zielsverwarmende songs terug tot de ‘naakte’ essentie. Een straffe stem, weemoedige mondharmonicaklanken en een akoestische gitaar, meer heeft deze muzikale ziel niet nodig.
 
Neela is een project tussen singer-songwriter Nele Wouters en gitarist-songwriter Kenneth Vermoote. Zij brengen luistermuziek in het genre pop-country. Vorig jaar maakten zij reeds debuut op de Gentse Feesten.
Dat belooft een gezellige avond te worden! Tickets € 6.
 
Jasper Steverlinck
Op vrijdag 20 juni om 20u30 staat niemand minder dan Jasper Steverlinck op het podium in CC ’t Vondel. Het wordt een try out waarbij hij oud en nieuw werk uit zijn solorepertoire zal brengen, maar ook de gekende Arid-klassiekers. Hij komt optreden in een intieme setting: hijzelf speelt op gitaar, begeleid door Valentijn Elsen op piano. Na deze tournee gaat hij naar de studio om zijn lang verwachte opvolger van zijn solo debuut op te nemen.
 
Het is al van 2005 geleden dat Jasper alleen op de planken stond. Sindsdien bracht hij nog een plaat met Arid uit, engageerde zich in verschillende projecten en zetelde tweemaal in de jury van The Voice.
Maak deel uit van deze unieke try out! Tickets € 12.
 
Meer info en reservatie op www.vondel.be of aan de Vondelbalie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief