HALLE - Kunst in Zonnig Huis

C21

HALLE - Kunst in Zonnig Huis

Editiepajot_halle_ocmw_foto_olaf
Foto Olaf
 

Nog tot 1 september kan men in WZC Zonnig Huis van 10 tot 18.30 uur gaan kijken naar kunst van Devid Dekegel (schilderkunst), Michael Peetermans (goulach op papier) en Chantal Smets (beeldhouwwerk en glas)

Devid Dekegel is Hallenaar en als artiest is hij thuis in digitale en traditionele media. Zijn stijl is een onvoorspelbare mix van street art, comics, pop culture en animatie. De thema’s zijn dus vanzelfsprekend kleurrijk en staan mijlenver van de realiteit, zijn universum wordt bevolkt door robots, ruimtewezens, golems en één enkele zombie-cupcake.
Michael Peetermans, geboren in Leuven en woont nu in Lembeek. Hij is in 1999 zijn technische schoolcarrière begonnen in Don Bosco Halle en deed er drie jaar wetenschappen. Hij was gene god in wiskunde en rap merkten de leraren op dat hij tijdens elke les tekende Dus koos hij zelf een richting in het creatieve, namelijk grafische technieken omdat er veel uren praktijk waren en dat waren. Hij studeerde één jaar fotografie in Sint-Lucas en besefte toen dat hij geen student meer was en trok naar het professionele. Vandaag werkt hij bij de STIB/MIVB en maakt de signalisatie voor tram en bus in Brussel. Tevens heeft hij een eigen zaak in het creatieve opgericht en ontwerpt voornamelijk nostalgische wagens samen met de geschiedenis geschreven op een schilderij.
Chantal Smets is beeldhouwer en keramist van beroep. Ze woont te Aarschot. Zij heeft meer dan twintig jaar aan de kunstacademie gestudeerd, onder meer keramiek, beeldhouwen, monumentale kunst , tekenen, kant en glas. Een steen tot leven brengen is voor haar net een geboorte, net als de glasscherven die zij samen brengt tot een nieuw geheel vind zij even spannend.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2014
Felix erckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief