HALLE - Stroppenconcerten stelt zijn programma voor

C21

HALLE - Stroppenconcerten stelt zijn programma voor

Editiepajot_halle_stroppenconcerten_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Op het jeugdcentrum Stroppen hebben in juli en augustus de traditionele Stroppenconcerten plaats. Tot vorig jaar werd dit geheel op poten gezet door Palm Parkies. Nu ligt de organisatie in handen van Halle Events. Besparingsmaatregelen van de stad liggen aan de oorsprong van deze veranderingen.

 Iedereen is welkom vanaf 19u30. Het optreden start om 20u15 en eindigt rond 22u30 à 22u45. Alle muziek stopt om 23u. De avonden wanneer er twee optredens zijn, wordt er gestart om 20u. Drankbonnetjes kopen kan tot 23u. De toog sluit om 23u15 stipt. Ook de laatste snack wordt dan geserveerd.
 
De organisatoren hebben een gevarieerd programma samengesteld. Er zijn 8 maandagen en 10 optredens voorzien. (vorig jaar 7 maandagen en 7 optredens). De regionale “touch” ontbreekt zeker niet. Ze houden het graag bij live muziek en hopen zo de bezoekers een onvergetelijke zomer te bezorgen. Niets is tegenwoordig nog gratis, elke maandag van juli en augustus bieden wij zij toch nog de kans om gratis muziek op u los te laten…
 
Halle Events voorziet een drankstraat en een hapjesdorp:
 
Alvorens het terrein te betreden houden zij plaats vrij om verenigingen of activiteiten in de kijker te zetten! In deze buurt staan ook de politie, brandweer en het Rode Kruis paraat om hulp te bieden waar nodig.
Op het concertterrein voorzien zij een herkenpunt(en)
Tijdens de Stroppenconcerten is er elke maandag een fietsstalling aanwezig. Maak er gebruik van en vermijd het lange zoeken naar een parkingplaats, op de koop toe is het nog gezond ook 
MILIEU
Hoewel ze het publiek ervan bewust proberen te maken om hun afval in daarvoor bestemde vuilbakken te deponeren, blijft er nog wat liggen. Frank Vannerom: “Laat ons samen werken aan een proper concertterrein. Jij kan ons daarbij helpen! Maak gebruik van de diverse afvalpunten of zamel je bekers en PET-flesjes in, breng ze naar het inleverpunt bij de kassa en krijg in ruil een leuk geschenk”
 
Ook de buurtbewoners krijgen waar ze recht op hebben. Samen met de politie willen de organisatoren de overlast voor de omgeving tot een minimum beperken. Rond 23u trekken ze de muzikale stekker uit het stopcontact zodat iedereen kan genieten van een welverdiende nachtrust.
 
De drankverkoop is naast de samenwerking met het stadsbestuur en anderen, alsook de sponsors, de grootste bron van inkomen! Frank Vannerom: “Dit kunnen we uiteraard enkel volhouden, als zoveel mogelijk bezoekers, hun drankje bestellen aan onze bar. We hanteren hierbij trouwens vanaf dit jaar de uitzonderlijke prijs(stunt) van € 1.60 voor alle bieren en frisdranken, Cava aan 3,20 per consumptie. Alles wordt geserveerd zoals voorheen in plastiek bekers. Er zullen op de weide 4 kassa’s voorzien worden voor het aankopen van drankbonnen, let wel, er is geen bancontact aanwezig, maar er is wel een voorverkoop van drankbonnen voorzien, deze kunnen op zaterdag 5 juli aangekocht worden in het Toerismekantoor, grote markt Halle, tijdens de kantooruren 9-12u en 13-16u. Zodoende hoeft u niet de eerste avond aan te schuiven aan de kassa, maar verwelkomen we u onmiddellijk aan de toog….santé”.
 
PROGRAMMA
-7 juli: Chupa Libre
-14 juli: Stampen & Dagen
-21 juli: Gene Thomas
-28 juli: The Village en Belgian Quo Band
-4 augustus: Moodcollector
-11 augustus: Choco la Mousse
-18 augustus: Bram & Lennert
-25 augustus: Popacademix en The Amazing Flowers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2014
Felix Merckx
Felix >Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief