Kookworkshop voor diabetespatiënten in het Heilig-Hart & College HALLE

C21

Kookworkshop voor diabetespatiënten in het Heilig-Hart & College HALLE

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

De Diabeteswerkgroep van Artsenkring Halle en Omgeving organiseert, in samenwerking met Heilig-Hart & College Halle en de Diabetes Liga, voor de vijfde maal een kookworkshop voor diabetespatiënten. Deze zal doorgaan op zaterdag 18 oktober in de schoolkeuken van het Heilig-Hart & College, Parklaan 7 in Halle (ingang hoek Possozplein – Vuurkruisenstraat, parking voorzien).

Tijdens deze workshop zullen de diabetespatiënten onder leiding van de chefkok Nico Corbesier van restaurant Les Eleveurs, de diëtiste Sandra Renders en de diabeteseducatoren Danny Van Elewyck en Mie Vandenbosch hun eigen potje koken. Een lekker driegangenmenu op maat van de diabetespatiënt, dat bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, rekening houdend met de behoeften van de diabetespatiënt.

Voor de deelnemers zijn er twee sessies voorzien: 09u00 - 11u30 / 12u00 - 14u30. De Diabeteswerkgroep Halle nodigt u hartelijk uit om een kijkje te komen nemen op de Kookworkshop. Dokter Greta Van Pottelbergh zal aanwezig zijn om u te woord te staan.

Meer info: http://www.diabeteswerkgroep.be

De Diabeteswerkgroep Halle is een samenwerkinginitiatief van Artsenkring Halle en Omgeving en SEL Zorgnetwerk Zenneland, die naar een multidisciplinaire werking streeft. Het multidisciplinaire karkater komt tot uiting in de samenstelling van de groep. Zowel huisartsen, diabeteseducatoren, kinesisten, podologen, diëtisten als andere zorgverleners steken maandelijks de koppen bijeen om tal van initiatieven op poten te zetten.

Zo organiseert de werkgroep ieder trimester infosessies rond diabetes in het Medisch Huis en op verschillende locaties in de omliggende gemeenten. Tijdens deze momenten krijgen patiënten allerhande informatie, gaande van voeding en beweging, de diabetische voet tot verpleegkundige en sociale informatie. Ook is de werkgroep verantwoordelijk voor de organisatie van een diabetesbeurs en andere ludieke activiteiten zoals de kookworkshop, de wandeldag op Wereld Diabetes Dag,….

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief