HALLE - Een dag vol cultuur, avontuur & verwondering.

C21

HALLE - Een dag vol cultuur, avontuur & verwondering.

Herfstvakantie_20cultuurdag_bewerkt-1
EP

Workshops dans, muziek, artistiek, creatief en de voorstelling ‘Octavio’s Elektro’.

Nog een dagje vrij in de herfstvakantie? Heb je zin in cultuur, avontuur & verwondering? Dan hebben CC ’t Vondel & dansgroep TEMPO voor jou iets in petto! Workshops dans, muziek, artistiek, creatief en de voorstelling ‘Octavio’s Elektro’ staan op het programma..
Woensdag 29 oktober wordt een herfstdag vol cultuur, avontuur en verwondering in CC ’t Vondel met vijf verschillende ateliers en één voorstelling voor kinderen van 7 tot 12 jaar.
De ateliers dans, muziek, artistiek en creatief worden in samenwerking professioneel begeleidt door dansgroep TEMPO. Elektriciteitsdraden die snaren worden voor een muziekinstrument, eigen kunstwerkjes maken van dradenknobbels, venster graffiti leren kennen, …
De voorstelling ‘Octavio’s Elektro’ in de namiddag is een theatervoorstelling met live muziek, multimedia zoals film & projectie maken de voorstelling tot iets unieks. Een grote installatie machine wordt op scène geplaatst en zal al zijn geheimen tijdens de voorstelling onthullen…
Ouders zijn in de namiddag zeker welkom om mee te komen kijken naar de voorstelling en ook deel te nemen aan het dansatelier achteraf.
Een volledige dag met workshops en de voorstelling (9u-17u30 met opvang voor- en achteraf) bedraagt € 20. Enkel het namiddag programma – waar ouders ook welkom zijn (15u-17u30) bedraagt €8.

Programma details, meer info & inschrijven via www.vondel.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief