HALLE - Hobby- en ruilbeurs tijdens de jaarmarkt

C21

HALLE - Hobby- en ruilbeurs tijdens de jaarmarkt

Editiepajot_halle_handelsbeurs_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

De nieuwe werkgroep, onder de naam van het "Handelsbeurscomité Lembeek", is er ook dit jaar in geslaagd de nodige interesse op te wekken bij de diverse hobbyisten voor het organiseren van een hobby-en ruilbeurs tijdens de jaarmarkt in Lembeek op zaterdag 18 en zondag 19 oktober in zaal "De Kring".. De openingsuren zijn gepland op zaterdag van 14 tot 22 uur en op zondag van 9 tot 21 uur.

Tijdens het ganse weekend kan men in de zaal terecht bij diverse hobbyisten die hun eigen creatieve ideeën aanbieden, zoals zelfgemaakte juwelen, kaartjes, breiwerk, bloemstukken en nog veel meer. Sommigen van hen zijn reeds verschillende jaren aanwezig op de beurs.
Verder kan men op de "KWB stand" terecht voor de voorverkoop van de kaarten voor hun productie 'Fondue Bourguignone' in november 2O14 en dit op zaterdag 18 oktober van 14 tot 18 uur en op zondag 2O oktober van 9 tot 18 uur
Voor de hongerige bezoekers is er ook het jaarlijks "Mosselrestaurant" en dit op zaterdag vanaf 17 tot 2O uur en zondag vanaf 11 tot 2O uur.
Op het balkon staan ook dit jaar weer de mensen van de "hobby club" uit Halle. Dit jaar hebben ze met hun leden een wel originele tentoonstelling opgezet , waarbij ze de verscheidenheid van het   verzamelen   willen laten tot   uiting komen: zelfgebreide poppenkleedjes voor Barbiepoppen; bloemstukken met strobloemen; champagnekroonkurken komende uit een verzameling van meer als 10 000 stuks evenals champagnefles etiketten uit een verzameling   van 2300 stuks; een uitgebreide documentatie met foto’s en postzegels uit de 2e wereldoorlog en een verzameling van etiketten komende van bierflesjes en ook bierviltjes Daarnaast presenteren enkele   leden hun zelfgemaakte wenskaarten
Gedurende de 2 dagen kunnen ze ook rekenen op de medewerking van "Stadsradio Halle" voor de sfeermuziek. Zij zullen op zondag rechtstreeks een deel van hun programma's live uitzenden op het Stevens Dewaelplein waaronder de felbegeerde verzoeklijn op zondagmorgen tussen 1O en 12uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief