Dubbele winst voor Sabine Devooght en Nathan Vervaeke in HALLE.

C21

Dubbele winst voor Sabine Devooght en Nathan Vervaeke in HALLE.

Editiepajot_ahlle_badminton
Ingezonden foto
 

Het jaarlijks tornooi van Badmintonteam Halle nam dit jaar voor het eerst de A reeks op in zijn tabellen. Heel wat spelers uit de nationale top 20, waaronder Sabine Devooght en Nathan Vervaeke, vonden de weg naar De Bres.

Op de eerste dag stonden de dubbels op het programma. De eerste reekshoofden in de drie disciplines deden waarvoor ze gekomen waren. Winst was er voor Bruno Hardy/Damien Maquet in heren dubbel en het duo Caro Neyrinck/Nena De Dauw in dames dubbel. Later op de avond waren Sabine Devooght/ Nathan Vervaeke primus in het gemengd dubbel.
Ook op de slotdqgt waren de reekshoofden aan het feest. Sabine Devooght won de damesfinale tegen Clara Lassaux met 21-11 en 21-7. Het heren enkel werd gewonnen Nathan Vervaeke, huidig nummer 5 van de nationale ranking. Hij versloeg Thijs Demeyere in 2 sets, 21-12 en 21-12. In de lagere reeksen won het Halse duo Thomas Decamps/ Arno De Witte de finale van het heren dubbel C1.
Voorzitter Wim Demuylder kan terugblikken op een geslaagd tornooi en is tevreden met de sterke opkomst in de eerste editie van de A reeks.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief