HALLE - Tweede concert op Stroppen met “ The Fallen Madonnas “ .

C21

HALLE - Tweede concert op Stroppen met “ The Fallen Madonnas “ .

Editiepajot_halle_stroppen1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_stroppen2_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_stroppen3_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 

Voor de tweede editie van de acht concerten op de stroppenconcerten waren de weergoden iets minder goed gezind dan tijdens het eerste concert van verleden maandag . Maar ook met dit minder warme weer was ook nu de opkomst, voor het concert van de coverband “The Fallen Madonnas “ massaal .

De trouwe concertgangers konden er genieten van een spetterend band, die op energieke wijze en in razend tempo covers bracht uit de jaren 70, 80, 90 tot heden . The Fallen Madonnas brachten een uitgebreid repertoire van pop, rock, disco en Dance nummers . Zanger Wim Van Poucke was in 2011-2012 te zien in” The Voice van Vlaanderen” in het team van Koen Wauters, waar hij in “The Batle” met Kizzy het nummer van Bette Midler “Beast of Burnen” bracht .Wim werd toen door Koen in het team gehouden maar moest in de “Sing Off” toch vertrekken . Zangeres Valerie en Wim speelden reeds lang samen in de coverband Pop in the City .Gitarist

Joris en bassist Patrick speelden samen in de coverband Times Square, aangevuld met toetsenist Tim ( Alana Dante ) en drummer Glen vormen ze nu samen de coverband The Fallen Madonnas .
De band werd nog versterkt door twee jarige Hallenaren, Laura en Marc mochten voor hun verjaardag een nummertje meezingen op het podium .
Volgende maandag 20 juli komen de amateurs van country muziek aan hun trekken met nummers van wijlen Johnny Cash .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief