30 jaar “Stadsradio HALLE”.

30 jaar “Stadsradio HALLE”.

Editiepajot_halle_stadsradio_1_foto_devogeleer
Foto Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_stadsradio_2_foto_devogeleer
Foto Emile Devogeleer
 

Stadsradio Halle mag dit jaar 30 kaarsjes uitblazen voor het evenveel jaren bestaan. Zij hebben dit feestjaar reeds goed gestart met een reis met 280 luisteraars naar Spanje ( Pineda ). Voor de toekomst komt er ook een “ Reizende Sportshow “ bij. Heeft uw club een belangrijke wedstrijd of evenement kan u de stadradio contacteren en zullen zij rechtstreeks verslag uitbrengen.

 

Reeds drie jaar gaat Stadsradio Halle met zijn luisteraars op vakantie, en nemen steeds een paar lokale zangers mee. Maar speciaal voor hun 30 ste verjaardag hebben de vakantiegangers dit jaar kunnen genieten van een spetterend optreden van De Romeo’s.

 

Er was ook op 14 juni in een bomvolle zaal van CC ‘T Vondel het “Erfgoed van Willy Somers “ een p show waar Willy met orkest het beste van zichzelf heeft gegeven.

 

De voorbije twee seizoenen praatte Kris Baert in zijn programma “ Open Kaart “ met een pak klinkende namen uit de politiek, de sport en de showbusiness in Vlaanderen.

 

De volgende namen kreeg Kris aan zijn gesprektafel : Will Tura, Willy Sommers, Paul Severs, Urbanus, Carry Goossens, Marijn Devalck, Markske van FC De Kampioenen, Marleen Merckx, Paul Van Himst, Herman Van Holsbeeck, José De Cauwer, Lucien Van Impe, Sven Nys en niet te vergeten ex Europees president Herman Van Rompuy.

 

Het is Bart Herman die deze reeks “Open Kaart” mag afsluiten telkens met de gepaste muziek van Ben Braillard.

 

Het programma verdwijnt maar niets zegt dat er op het onverwachts niet nog eens een vedette opduikt bij Kris, in feestzaal De Witte Duif.

 

Stadsradio Halle is veel meer dan wat muziek dat uit je radio komt, zo is er op vrijdag 4 september om 19u30 het aankleden van de kleine vaantjesboer als lid van Stadsradio Halle, waarop iedereen welkom is op de receptie i.s.m De Wijngeuzen.

 

Op zaterdag 19 september is er in CC De Meent “PARELS OM TE ZIEN”. Met in de voormiddag om 10.00 u laatste aflevering van Open Kaart met Kris Baert en Bart Herman. In de namiddag vanaf 14.00 u is er deel 1 van Parels om te zien met o.a De Schaduwen ( The Shadows ), Johan Veugelers, Pascal Montelli, John Horton, Nico Hazes, Dance O’Mania.

 

Later vanaf 20.00 u is er de showavond Parels om te zien deel 2 met de volgende artiesten: Paul Severs, Herbert Verhaeghe, Steve Tielens, Nicky Jones, Bart, Doran, Sammy Baker, Rudy Clark, Benny Michiels en Frank Galan . Al deze artiesten zullen begeleid worden door de “Golden Bis Band”. Kaarten voor deze parels om te zien op zaterdag 19 september 2015 kan men reserveren op 0494/22 00 16. De inkom : open kaart € 6, namiddag € 8, showavond € 25, en een dagticket kost € 30.

 

Onder de aanwezige zal er een reis naar Spanje verloot worden, een verblijf voor 2 personen in Hotel Stella & Spa voor 5 dagen in half pension.

 

Maar hier stoppen de activiteiten niet zo komt er ook een “Reizende Sportshow”. Heeft uw club een belangrijke wedstrijd of evenement kan u de stadradio contacteren en zullen zij rechtstreeks verslag uit brengen van de activiteit .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 19 sep 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 18 sep 2018
Marc Sluys | 17 sep 2018
Elsie De Greef | 17 sep 2018
Devogeleer Emile | 16 sep 2018

archief