KWB haalt Alain Remue naar HALLE

KWB haalt Alain Remue naar HALLE

Kwb
EP

KWB Halle Sint-Martinus en KWB Buizingen hebben al drie werkjaren de handen in elkaar geslagen. Het werkjaar 2015 – 2016 kondigt zich aan als een feestjaar omdat Sint-Martinus dan 75 jaar jong wordt en Buizingen 70 jaar. Op zondag 4 oktober halen ze Alain Remue naar Halle.

Dat dit moet gevierd worden staat buiten kijf. Vandaar dat ze een bijzonder werkjaar kunnen aankondigen met bijzondere activiteiten. De eerste activiteit is helemaal nieuw: de KWB-ontbijtradio die zal verlopen in nauwe samenwerking met Stadsradio Halle. Met andere woorden : een vernieuwend staaltje van culturele samenwerking.
De bedoeling is dat ze belangrijke socio-culturele persoonlijkheden 2 maal per werkjaar een forum geven. Stadsradio-interviewer Paul Poels verzorgt het live gesprek, terwijl KWB voor de omkadering zorgt. Bovendien wordt in de loop van de week nadien de opname op de Stadsradio uitgezonden.
Als eerste gast konden zij Alain Remue strikken, verantwoordelijke van de cel vermiste personen van de federale politie. Een bijzonder man die zeker heel wat te vertellen heeft.
De opnames vinden plaats in het Centrum OLV van Halle, Ninoofse steenweg 7 te Halle. Het maximum aantal deelnemers is vastgesteld op 100 personen. Toegang 3 euro voor KWB’ers – 5 euro voor niet-leden. In deze prijs is het ontbijt inbegrepen. Deuren om 9 uur – start opnames om 10 uur.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Olaf Feldberg | 17 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Devogeleer Emile | 14 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018

archief