Sinterklaas komt naar HALLE

Sinterklaas komt naar HALLE

Affiche_sinterklaas_2015
EP

Voor de tweede keer op rij organiseert Halattraction de intrede van de Sint in Halle. In samenwerking met de Verenigde Handelaars Halle en Stadsradio Halle ontvangen ze de goedheilig man en zijn gevolg op zaterdag 21 november 2015 in de Halse binnenstad.

Ten gevolge van de werken in en om de Basiliekstraat is het originele parcours wat aangepast. Ze ontvangen de Sint om 14u00 op de Ninoofsesteenweg t.h.v. het kruispunt met de Auguste Demaeghtlaan. De Sint stapt met zijn pieten langs de Ninoofsesteenweg, de Beestenmarkt en de Volpenstraat naar het Oudstrijdersplein, waar het podium op hem wacht. Ze voorzien de aankomst daar rond de klok van 16u00. De Sint neemt immers uitgebreid de tijd om alle kindjes langs de kant van de weg te begroeten.
Aangekomen op het podium krijgen alle kindjes de kans om een mooie foto te maken met de Sint en ze krijgen uiteraard ook nog een cadeautje mee naar huis.
Overkoepelend aan deze dag wordt een hele verhaallijn uitgeschreven. Deze wordt met mondjesmaat verspreidt via de digitale kanalen. Net als vorig jaar knutselt het dansteam van KSVT Lembeek dit jaar een nieuw dansje in elkaar. Het filmpje over hoe je mee kan dansen met alle zwarte pieten ontdek je op onze site. Dat en nog veel meer weetjes, tips en informatie vind je op www.halattraction.be .
Om alles vlot en veilig te laten verlopen zal de Ninoofsesteenweg tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer tijdens doortocht Ninoofsesteenweg – Volpestraat – Minderbroederstraat. Eens de Sint op het Oudstrijdersplein aankomt (rond 16 uur), zal de Ninoofsesteenweg opnieuw opengesteld worden.
Het Oudstrijdersplein en de Minderbroederstraat worden volledig verkeersvrij gemaakt en wordt afgebakend met nadars zodat de kinderen niet in aanraking kunnen komen met het verkeer.
Het verkeer komende van de Volpestraat zal via de Zuster Bernardastraat omgeleid worden. Verkeer komende van Louis Theunckenstraat wordt omgeleid via de Victor Baetensstraat.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Olaf Feldberg | 17 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Devogeleer Emile | 16 jul 2018
Devogeleer Emile | 14 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018
Devogeleer Emile | 13 jul 2018

archief