HALLE - Geen voorstelling van de paasaffiche dit jaar

C21

HALLE - Geen voorstelling van de paasaffiche dit jaar

Editiepajot_hakllle_neef_affiches_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Verbijstering alom bij de inwoners va, Lembeek (Halle). Dit jaar is er geen officiële voorstelling van de jaarlijkse paasaffiche. Sommigen kunnen het niet geloven en denken dat het wel één of andere stoot is.  Rond de voorstelling is er telkenjare een sterk programma met optredens van zangers, sketches en dans. Wie er zou opstaan was ook het best bewaarde geheim in Lembeek.Dit alles viel zo in de smaak dat de eersten al rond 18 uur voor zaal De Kring stonden om toch maar een goede plaats te bemachtigen. Goed nieuws is dat er wel een paasaffiche zal zijn, die voorgesteld wordt voor een klein gezelschap en die zoals op andere jaren in Lembeek verdeeld zal worden.

Organisator Jan Neef: “Volgend jaar kom ik naar buiten met de dertigste affiche. Wel herneem ik de activiteit op 17 maart 2017 voor “30 jaar PAASAFFICHE”. Gezien ik ook de inhoud van dit programma grotendeels wil aanpassen, was het nodig dat ik mezelf tijd gaf om creatief te herbronnen”.
De poster-affiche is intussen een gegeerd verzamelobject geworden. Zelfs van over de landsgrenzen komen er bij Jan Neef aanvragen toe voor het opsturen van een paasaffiche. Dat is ongetwijfeld te danken aan de kwaliteit van de poster, die gratis wordt uitgedeeld. “Het gaat zelfs zo ver dat men mij op een rommelmarkt in Brussel 20 euro vroeg om ze te bekomen”, zegt Jan Neef.
Wat wil Jan Neef met het uitgeven van deze poster-affiche bereiken? "Mijn bedoeling is uiteraard het Lembeekse paasgebeuren, nog de enige soldatenommegang in Vlaanderen verder te promoten en dit over het ganse land".
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 27 sep 2024

archief