HALLE - Woonzorgcentrum Zonnig Huis vierde St Valentijn

C21

HALLE - Woonzorgcentrum Zonnig Huis vierde St Valentijn

Editiepajot_halle_zonnig_huis_0_foto_devogeleer
Armand komt al jaren zijn Jozefien bezoeken. (Foro's Emile Devogeleer)
 
Editiepajot_halle_zonnig_huis_1_foto_devogeleer
 
Editiepajot_halle_zonnig_huis_2_foto_devogeleer
 
Editiepajot_halle_zonnig_huis_3_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 

Op vrijdag 12 februari 2016 vierden de bewoners van het Woonzorgcentrum Zonnig Huis, het feest van St Valentijn. Rond de middag was er op de beschermde afdeling Nura, een welkomst aperitief gevolgd door een uitgebreide Valentijnslunch, 18 koppels van de afdeling, merendeels bewoners met hun partner konden voor het 7 de jaar genieten van deze Valentijnslunch.

De partners die niet in het Woonzorgcentrum verblijven waren dolgelukkig om dit feest van de liefde, met hun geliefde, samen aan een tafeltje te kunnen vieren.
En dat er op de liefde geen leeftijd staat bewijst het verhaal van Armand Degelaen ( 88 jaar ) en zijn echtgenote Jozefien Smismans ( 87 jaar ), 12 jaar geleden deed Jozefien in haar woning in Halle een ongelukkige val van de keldertrap, met gevolg een grote open wonde aan het hoofd en ernstige wonden aan de heup, ze werd opgenomen in het ziekenhuis. Na vijf maanden hospitalisatie, werd ze opgenomen in een rusthuis in Anderlecht, maar daar werd ze aan haar lot overgelaten.
Toen er een plaatsje vrij kwam in het Woonzorgcentrum Zonnig Huis in Halle, twijfelde Armand niet lang en bracht Jozefien terug naar Halle.
Dat Armand zijn Jozefien nog graag ziet, maakt dat hij alle dagen, en dit al 11 jaar lang, rond de middag tot 20.00 'avonds, naar het Woonzorgcentrum komt om samen met haar tweemaal per dag een wandeling te maken in haar rolstoel, een babbeltje te doen, kortom gezellig bij haar zijn.
Verdient zeker een Valentijns Hartje.
Vanaf 14.00 was er in de feestzaal een vriendschapsfeest waarop alle bewoners waren uit genodigd en ook hier heel wat verliefde blikken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief