Lobstar uit SINT-PIETERS-LEEUW brengt CD uit op FestivHALLE

C21

Lobstar uit SINT-PIETERS-LEEUW brengt CD uit op FestivHALLE

Spl
Foto © Elsie De Greef / Lobstar stelt CD 'Walk with me' voor
 
Spl
Foto © Elsie De Greef / Lobstar signeert CD na hun optreden
 
Spl
Foto © Elsie De Greef / De CD met 15 verrassende eigen nummers
 

Na 4 jaar is het duo Bart Bijns en Philippe Rossignolo gegroeid van een coverband naar een groovy band. 4x op rij waren ze te zien op Festivhalle met elk jaar een nieuw, verrassend element. Dit jaar hadden ze twee primeurs, zij traden voor het eerst op met hun nieuwe zangeres, Nayat (actrice uit de VTM serie Amigo’s) en ze stelden hun eerste CD voor met 15 eigen nummers.

In 2013 zorgde tijdelijke rapper Jelle Habets voor entertainment. Nadien besloten ze de jazzy toer op te gaan met contrabassist Branko Capla die de groep in 2014 kwam versterken. 2015 werd het jaar van de loop pedal waar ze een aanstekelijk ritme mee creëerden. En dit jaar hebben ze er een top zangeres bij, Nayat Sari die alle zangstijlen aankan van Amy Winehouse tot zelfs opera.

Lobstar heeft na al die jaren eindelijk hun eerste CD af, getiteld ‘Walk with me’. Ze willen je meenemen naar een kleurrijke en muzikale reis. De 15 eigen nummers vertellen elk een apart verhaal. Zo is er 1 franstalig nummer ‘Merci’, dat nummer zal vele mama´s ontroeren. Alsook 1 Nederlandstalig nummer waar de tweelingszusjes Amelie & Lucie in meezingen en de overige nummers zijn in het Engels.

De CD kan gekocht worden na elk optreden, de data van hun optredens kan je vinden op hun facebookpagina www.facebook.com/lobstarband. Uiteraard zal de CD ook verkrijgbaar zijn in de winkel van Bart 'Orthopedie Bijns', Pepingensesteenweg 112A in Sint-Pieters-Leeuw en eveneens in de winkel van zijn zus 'Comfortschoenen Bijns', Meersteen 1 in Sint-Pieters-Leeuw. Voor de prijs van 15 euro, kan je 15 verrassende eigen nummers horen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2016
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief