HALLE – Fier Avenirke organiseert ‘Foute Fuif’ voor Rode Neuzen Dag

HALLE – Fier Avenirke organiseert ‘Foute Fuif’ voor Rode Neuzen Dag

Avenirke
Foto Emile Devogeleer
 

  Op vrijdag 11 november 2016 organiseert Fier Avenirke in samenwerking met Belfius Zennevallei een ‘ Foute Fuif’ waarvan de opbrengst volledig naar de Rode Neuzen Dag zal gaan.

 Het idee kwam er toen een speler van Avenir Lembeek en medewerker bij Belfius met het idee kwam om samen iets te doen rond de actie van VTM, Q Music en Belfius.

Eén op de vijf Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen. Daarom wil men in heel Vlaanderen geld inzamelen voor een betere opvang voor jongeren met psychische problemen.

 Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet die zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen dachten ze bij Fier Avenirke.

 Avenir Lembeek schenkt de accommodatie gratis ter beschikking en de vrienden van het Avenirke konden beginnen plannen, wat er zoal kon gedaan worden.

 Resultaat ‘ De Foute Fuif’ op vrijdag 11 november, met optredens van The Kozzes en als hoofdgast Xandee & Jorg.

 Kaarten voor deze Foute Fuif kosten in voorverkoop 10€ en aan de kassa 12€ en zijn te bekrijgen in voorverkoop bij:Café De Kring Lembeek, Café De Mustang Lembeek, Park’s Café Halle, Belfius Zennevallei en bij Avenir Lembeek 0477/58.48.04

De avond start er rond 20.00 uur.

Deze avond werd mogelijk gemaakt door de steun van Stadsradio Halle, Belfius Zennevallei, Café De Mustang, Toyota Halle, Ferme St Hubert, Century 21, Steels, Demabouw, MD tentenverhuur, ‘t Dagelijks Genot en Avenir Lembeek.

 Zet die Rode Neuzen maar op, en afspraak op 11 november, op de accommodatie van Avenir Lembeek Prinsenbos 59, 1502 Lembeek want lachen HELPT.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 12 feb 2019
Devogeleer Emile | 08 feb 2019
Devogeleer Emile | 08 feb 2019

archief