HALLE - Sinterklaas komt op 19 november

HALLE - Sinterklaas komt op 19 november

Affiche_sint_intrede_2016kopie
EP

 Voor het derde jaar op rij organiseert Halattraction de intrede van de Sint. In samenwerking met Eurostar 2000 en Stadsradio Halle ontvangen ze de goedheilig man en zijn gevolg op zaterdag 19 november 2016 in de Halse binnenstad.

Ze ontvangen de Sint om 14u00 ter hoogte van het stadspark. De Sint stapt met zijn pieten via de Basiliekstraat, Beestenmarkt en de Volpestraat komt hij op het Oudstrijdersplein toe, waar het podium op hem wacht. Ze voorzien aankomst daar rond de klok van 16u00. De Sint neemt immers uitgebreid de tijd om alle kindjes langs de kant van de weg te begroeten.

Aangekomen op het podium krijgen alle kindjes de kans om een mooie foto te maken met de Sint en ze krijgen uiteraard ook nog een cadeautje mee naar huis.

Overkoepelend aan deze dag wordt een hele verhaallijn uitgeschreven. Deze wordt met mondjesmaat verspreidt via de digitale kanalen. Net als vorig jaar knutselt het dansteam van KSVT Lembeek dit jaar een nieuw dansje in elkaar. Het filmpje over hoe je mee kan dansen met alle zwarte pieten ontdek je op de site van Halattraction. Dat en nog veel meer weetjes, tips en informatie vind je op www.halattraction.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 nov 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 12 feb 2019
Devogeleer Emile | 08 feb 2019
Devogeleer Emile | 08 feb 2019

archief