HALLE – Sinterklaas deed zijn intrede

C21

HALLE – Sinterklaas deed zijn intrede

Sinterklaas_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Sinterklaas_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Sinterklaas_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Sinterklaas_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Sinterklaas_5
Foto's Emile Devogeleer
 
Sinterklaas_6
Foto's Emile Devogeleer
 

 Sinterklaas en zijn zwarte pieten deden zaterdagnamiddag hun intrede in het centrum van Halle. Voor het derde jaar op rij organiseerde Halattraction met de steun van garage Eurostar 2000 en stadsradio Halle de aankomst van de goedheilig man en zijn gevolg.

Reeds lang voor 14u00 stonden vele geduldige kindjes aan het begin van de Basiliekstraat te wachten op de komst van de grote kindervriend, de Sint kwam dit jaar per auto naar Halle, voorafgegaan door een dweilorkestje, een hele bende zwarte pieten en de meisjes van het KSVT dansteam uit Lembeek.

Chocolatero en Chocolatera vertelde de kinderen een hele verhaallijn, dat met mondjesmaat verspreid werd via de digitale kanalen.

De Sint nam uitgebreid de tijd om alle kindjes langs het parcours te begroeten, terwijl de pieten snoep uitdeelden. Aangekomen op het podium op het Oudstrijdersplein, mocht elk kindje op de schoot van de Sint, voor een zakje vol geschenkjes en een foto voor boven hun bedje.

Nu rest het de kindjes ( en het gemeentebestuur ) nog alleen de taak om hun schoentje klaar te zetten  en wachten tot de brave man is langs geweest. Want Sinterklaas heeft beloofd langs te zullen komen  bij allen die braaf zijn geweest.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 nov 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024
Marc Sluys | 23 mrt 2024

archief