HALLE - Muziek voor het goede doel

HALLE - Muziek voor het goede doel

Ocmw_halle_goed
EP

 Op vrijdag 9 december vindt in het Woonzorgcentrum Zonnig Huis een “muziekmarathon” plaats. De hele dag door wordt er muziek gemaakt en gedraaid. Het OCMW van Halle neemt met deze actie deel aan “De warmste week” – een initiatief van Studio Brussel in het kader van de jaarlijkse “Music for Life” campagne.

Op het ritme van de muziek wordt geld ingezameld voor het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen.

Voorzitter Christophe Merckx: “Dementie is een thema dat ons na aan het hart ligt. Wij zetten dan ook alles op alles om tijdens deze dag zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. De opbrengsten van de muziekmarathon gaan integraal naar het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen”

Steunen kan door een bijdrage te storten op het speciale rekeningnummer: BE78 0910 0992 8886. In de mededeling kan je een verzoeknummertje vermelden dat je kunt beluisteren tijdens de live radio uitzending die op 9 december tussen 11.00 en 14.00 uur verzorgd wordt door Stadsradio Halle, en dat rechtstreeks vanuit de cafetaria van het Zonnig Huis.

Wilt u het live bijwonen? Dat kan ook. U kunt er nog steeds ter plaatse een verzoekje aanvragen en genieten van de drankjes en versnaperingen aan onze standjes.

Afspraak op vrijdag 9 december tussen 11.00 en 20.00 uur in de cafetaria van Woonzorgcentrum Zonnig Huis, Auguste Demaeghtlaan 36 te 1500 Halle.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2016
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 23 jun 2019
Devogeleer Emile | 20 jun 2019
Marc Sluys | 19 jun 2019

archief