HALLE – OCMW Halle en Stadsradio Halle brengen muziek voor het goede doel.

HALLE – OCMW Halle en Stadsradio Halle brengen muziek voor het goede doel.

Ocmw_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Ocmw_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Ocmw_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Ocmw_4
Foto's Emile Devogeleer
 

Vandaag vrijdag 9 december vindt in het Woonzorgcentrum Zonnig Huis een “muziekmarathon” plaats. Vanaf 11.00  tot 20.00 wordt er live muziek gemaakt en uitgezonden rechtstreeks via de Stadsradio naar de huiskamer.

Het OCMW van Halle neemt met deze actie deel aan “De warmste week” – een initiatief van Studio Brusse in het kader van de jaarlijkse “ Music for Life” campagne.

Op het ritme van de muziek wordt er geld ingezameld voor het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen.

 “ Dementie is een thema dat iedereen nauw aan het hart ligt, en waarmee men vroeg of laat geconfronteerd wordt, niet alleen oudere mensen worden er mee geconfronteerd. Daarom wordt er tijdens deze muziekmarathon alles op alles gezet zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ditgoede doel. De opbrengsten van deze muziekmarathon gaan integraal naar het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen aldus Jasmijn Driegelinck.

 Wie het allemaal live wil meemaken kan nog tot 20.00 uur terecht in de cafetaria van het Woonzorgcentrum Zonnig Huis Auguste Demaeghtlaan 36 in Halle.

Men kan er steeds ter plaatse een verzoekje aanvragen en genieten van de drankjes, versnaperingen aan de standjes, en  genieten van de live muziek van Geert Mackelberg en zijn orgel en een optreden van ex Criminal Jan Van Hoof.

Wie er niet kan bij zijn deze namiddag kan de actie ook steunen door een bijdrage te storten op het speciale rekeningnummer BE78 0910 0992 8886 . 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 23 jun 2019
Devogeleer Emile | 20 jun 2019
Marc Sluys | 19 jun 2019

archief