HALLE - Kris Baert geeft zijn ziel bloot

HALLE - Kris Baert geeft zijn ziel bloot

Kris_baert
Foto Emile Devogeleer
 

 Midden september presenteerde Kris Baert de eerste aflevering van zijn sportprogramma BLOED, ZWEET en TRANEN, op maandagavond op Stadsradio Halle. Het programma loopt prima. De reacties die hij krijgt zijn zeer lovend. Op Tweede Kerstdag neemt Kris eventjes een maandagje rust. En toch zal hij te horen zijn, tussen 18 en 20 uur

Vooral de lichtvoetigheid in combinatie met de nodige diepgang worden zeer gesmaakt. Op Tweede Kerstdag neemt Kris eventjes een maandagje rust. En toch zal hij te horen zijn, tussen 18 en 20 uur. Want dan zenden ze bij de Stadsradio een uitgebreid interview uit, dat reporter Paul Poels onlangs maakte met Kris Baert. Kris vertelt daarin over zijn radiocarrière, zijn artistieke loopbaan en over zijn gewonnen strijd tegen de slaaptabletten. Tussen de gesprekken door zijn er de lievelingsplaten die Paul Poels uit Kris zijn kast plukte. Afspraak dus voor een diepe inkijk in het leven van de man bij wie radio zijn leven en werk heeft bepaald.

En nog meer fijn nieuws vanuit de Stadsradio. Want vanaf midden januari is er op zondagmorgen nog een radiodier te horen. Dan hoor je wekelijks tussen 8 en 10 ex-nieuwsanker Johan Persijn met zijn programma 'Yesterday Radio'. Het laat zich raden dat daarin fijne plaatjes uit ver vervlogen tijden te horen zullen zijn. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 dec 2016
Felix Merckx
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 23 jun 2019
Devogeleer Emile | 20 jun 2019
Marc Sluys | 19 jun 2019

archief