HALLE - Zennetoer, de bands van morgen, nu al in HALLEin CC ’t Vondel op 7 januari.

HALLE - Zennetoer, de bands van morgen, nu al in HALLEin CC ’t Vondel op 7 januari.

Foto_devogeleer_emile
Foto Emile Devogeleer
 

 Jonge bands uit de regio Pajottenland/Zennevallei kregen de kans zich online via vi.be in te schrijven voor het volledig vernieuw muziektraject Zennetoer. Uit 89 bands werden 16 bands geselecteerd het beste van zichzelf te tonen tijdens het auditieweekend eind oktober in het Castelhof – Dilbeek. Uiteindelijk haalden 6 groepen de shortlist: Fabyan Pastel, Houston’s Problem, OPROER, Feathers Eve, Sweetsalt en Hazy Way.

Deze zes bands krijgen de kans tijdens de finale van Zennetoer op 7 januari 2017 in CC ’t Vondel te Halle te strijden voor de felbegeerde prijs van beste band of publiekslieveling. Maar de organisatie van Zennetoer laat hen niet aan hun lot over: via intensieve bandcoaching in samenwerking met studio Noisegate, stomen we de bands klaar om tijdens de finale zichzelf te overstijgen.

De bandcoaches zijn stuk voor stuk professioneel muzikanten:

Elke muziekgroep kreeg een persoonlijke coach die hen opzoekt in hun repetitieruimte en hen coacht en begeleidt om de band nog verder te laten groeien en bloeien.

In de laatste rechte lijn naar de finale werden de 6 bands nog intensief gekneed tijdens een muzikaal en leerrijk coachingsweekend in provinciaal verblijfscentrum Hanenbos te Dworp. Via repetities, feedbackmomenten en masterclasses social media en PA/geluidsversterking (Ruben Gerits – mixer Les Truttes, Spinvis) kregen ze de laatste kapstokken mee om tijdens de finale het beste van zichzelf te geven.

Wil je de jonge, lokale en talentvolle bands van de toekomst nu al aan het werk zien? Reserveer dan alvast 7 januari 2017 in je agenda, spoel de nieuwjaarskater door en maak deel uit van deze nu al legendarische muziekavond!

Zennetoer is een organisatie van cultuurcentra, gemeenschapscentra en jeugddiensten van regio Pajottenland & Zennevallei met de steun van muzieklabo NoiseGate, Poppunt en provincie Vlaams-Brabant.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 dec 2016
Felix Merckx
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 23 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Felix Merckx | 22 okt 2017
Emile Devogeleer | 20 okt 2017
Emile Devogeleer | 19 okt 2017

archief