HALLE - Whyskifestival in ‘t Vondel

C21

HALLE - Whyskifestival in ‘t Vondel

Whyskyfestival
Ingezonden foto
 

 Maltclan organiseert op zondag 22 januari 2017 vanaf 13u00 tem 18u00 in CC ’t Vondel  een whyskifestival.  Het is het  grootste Whiskyfestival in de streek en uitgeroepen tot Beste in Vlaanderen in 2016.

Er vallen honderden whisky’s te proeven vanaf 1 € en een xclusieve Maltclan Clubbotteling te koop. Nieuwkomers krijgen een deskundige uitleg en er zijn een paar uitdagingen voor de habituees. Een pipe band zorgt voor de atmosfeer.

Niets  is beter  na een zware maaltijd dan een goede ‘digestief’. Omdat de eindejaarsfeesten bij de meesten doorgaans bol staan van het hapjes,voorgerechten, hoofdgerechten en desserts hebben ze bij de Maltclan besloten om een eigen vorm van nieuwjaarsreceptie te houden, en dit in de vorm van de ‘Hogmanay’. (Hogmanay is wat de Schotten Nieuwjaar noemen)

Alle belangrijke Importeurs en whiskyshops uit de streek komen hun nieuwe en oudere whisky's voorstellen en laten proeven. De keuze uit honderden whisky’s zal  zeker ruim genoeg zijn om voor elk wat wils te vinden. Voor de BOB’s zal er frisdrank of koffie te verkrijgen.

Inkom bedraagt 5€ en hiervoor kan u alvast onze eigen exclusieve botteling proeven.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 dec 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief