HALLE - Andy Swingstar brengt eerste single CD uit

HALLE - Andy Swingstar brengt eerste single CD uit

Swi_ngstar
Foto Emile Devogeleer
 

 Andy Swingstar, beter gekend als Andy Queriston, heeft zonet zijn allereerste cd-single uit ! Een droom voor Andy komt uit en deze single wordt al direct getipt voor de hit parade.

Andy Queriston,  afkomstig uit Halle, is vanaf kleins af aan al gefascineerd geweest door muziek.  Daarom is hij ook gestart aan de stedelijke Servais muziekacademie te Halle. Op 21 jarige leeftijd is hij afgestudeerd als muzikant in de categorie slagwerk waar hij ook goud haalde.

Ook in de loop van die jaren ging hij vaak dansen op Oldies en schlagermuziek maar vooral twist en Rock-'n-roll waren zijn favorieten. De passie voor zingen is begonnen na een tijdje discobar , hij zag hoe de mensen genoten en meededen als hij eens een nummer zong van Sam Gooris of andere bekende zangers, hij kreeg vaak de opmerking dat hij wat leek op Sam Gooris.

Toen is het idee gekomen om als zanger te starten en discobar te verminderen, om de reden dat er al snel veel aanvraag bleek te zijn als zanger.En vanaf dan is alles snel gegaan, buiten nummers van Sam Gooris brengt hij ook bekende schlagers en oldies ondermeer Engelbert Humperdinck, Barry White , Frans Bauer en vele anderen.

Swingstar betekend vooral swingen en entertainen zoals een ster. Je kan Andy het beste omschrijven als een  energieke en sfeervolle ambiancemaker.

 Andy swingstar: “Mijn droom bestaat erin om ooit van mijn bijberoep mijn beroep te kunnen maken en mijn eigen nummers en cd's uit te brengen voor het grote publiek.“

DROOM WORDT WERKELIJKHEID
De eerste single-cd  ‘Ik schrijf je naam’ knalt stevig uit de boxen als een rasechte meezinger van formaat, die zonder enige twijfel een plaats verdient tussen de hits van dit moment.

Desondanks het feit dat hij nu pas met een single op de proppen komt is Andy Swingstar al enkele jaren een graag geziene gast op de Vlaamse Podia, als een energieke en sfeervolle ambiancemaker.

Deze single is niet alleen op zijn plaats in de hitlijsten maar zal bij zijn optredens gegarandeerd voor volle ambiance zorgen.

De uitstekende opnames gebeurden in de Hallround Studio van Christophe Severs, die ook voor het pittige arrangement zorgde. De single wordt uitgegeven door D & V die hem eveneens ter beschikking stelde voor download bij alle belangrijke internet portals.

Voor al u boekingen of meer info  andy.swinstar@hotmail.com Telefoon 0485/475843           Mgmt 0497 / 11 26 87

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jan 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 18 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Emile Devogeleer | 18 okt 2017
Felix Merckx | 17 okt 2017
Felix Merckx | 17 okt 2017
Emile Devogeleer | 17 okt 2017
Felix Merckx | 16 okt 2017

archief