Senioren Open VLD Groot HALLE - VIEF vierden hun Driekoningenfeest

Senioren Open VLD Groot HALLE - VIEF vierden hun Driekoningenfeest

Vld_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Vld_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Vld_3
Foto Emile Devogeleer
 

 Tijdens het eerste gezellig samenzijn van 2017 vierden de senioren open VLD Groot Halle hun Driekoningenfeest. De senioren mochten tijdens dit gezellig samenzijn aanschuiven voor een lekker stukje taart met een boontje in , wie het stukje taart met boontje kreeg was de winnaar van een mooie/lekkere prijs.

De vereniging telt momenteel zowat 130 leden, die elke 2de maandag van de maand samenkomen in het sportcafé “ De Bres” voor een lekker stukje taart met koffie bij een gezellige babbel.

Op de 2de en 4de vrijdag van de maand komt men samen voor een kaartje te leggen of gezelschapsspel te spelen in het Parkscafé, bij goed weer wordt dit vervangen door een partijtje petanque.

Andere activiteiten van de senioren zijn concerten, operette, tentoonstellingen bezoeken, musea bezoeken, daguitstappen, dessertbuffet, kaarttoernooien, petanquetoernooi, Sinterklaasfeest, Kerstfeest......... ( Op aanvraag van de leden kunnen er nog andere activiteiten georganiseerd worden).

Wie graag wat meer wil weten over de Senioren Open VLD Groot Halle – VIEF kan altijd terecht bij de volgende personen. De bestuursleden Eliane Danau voorzitter, Emilienne Van Eesbeeck ondervoorzitter, Jenny Debremaecker secretaris, Maggy Hanssens feestbestuur, en bestuursleden Jacky Gorgon, Ria Janssen en Paul Ghyssels.

Contactpersoon Eliane Danau anjaderidder@hotmail.com   of op het nummer 02/356.78.01 of 0494/44.89.07

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 22 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Emile Devogeleer | 20 okt 2017
Emile Devogeleer | 19 okt 2017
Felix Merckx | 18 okt 2017

archief