HALLE – ‘Prins Chris en Prinses Christel’ rijden in stijl carnaval Halle tegemoet.

HALLE – ‘Prins Chris en Prinses Christel’ rijden in stijl carnaval Halle tegemoet.

Nieuwe_auto_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Nieuwe_auto_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Dsc_3942__large_
Foto's Emile Devogeleer
 

Prins en Prinses carnaval worden van de grootste carnaval van Vlaams Brabant is op zich al een droom voor vele carnavalisten, maar dan ook nog met chauffeur opgehaald en teruggebracht worden, van en naar de vele activiteiten in het teken van carnaval Halle. Vanaf nu rijden zij in een gloednieuwe E-Klasse van jaarsponsor Mercedes Eurostar 2000.

Dat is wat de nieuwe prins Chris en zijn prinses Christel de volgende dagen tegemoet komt, het prinsenpaar en hun gevolg mochten de sleutels van de wagen in ontvangst gaan nemen in de showroom van Eurostar 2000  Bergensesteenweg 801 te Sint-Pieters-Leeuw. (Eurostar 2000 werd onlangs nog uitgeroepen in Den Haag Nederland, tot de beste concessie van Mercedes in België)

 Ook dit jaar zal Eurostar 2000 het Halse carnaval steunen als jaarsponsor.

 Dat uitbater Eddy Detruyer ook enorm mee leeft in het carnaval laat hij merken in sommige activiteiten, zo organiseert hij samen met carnaval Aalst en voetbalploeg KSK Halle volgende vrijdag 24 februari 2017 een echte voetbal supporters verhuis naar Eendracht Aalst om er de historische carnavalsclash Eendracht Aalst – KSK Halle ter plaatse te beleven in een vol stadion.

 Wie deze historische wedstrijd ( het is louter toeval dat de twee grootste carnavalssteden Aalst en Halle, ten eerste in dezelfde reeks spelenen uitgeloot worden om hun wedstrijd te moeten spelen de avond voor carnaval Aalst) en nog een plaatsje op de bus/sen wil bemachtigen moet er nu snel bij zijn en een mailtje sturen naar e.detruyer@eurostar.mercedes-benz.be  voor de bus betaal je naargelang de bezetting 10 €.met buffet betaal je 60 €, na de wedstrijd staat er ook nog het carnavalsbal op het programma. 

Ieder carnavalist  en voetbalfan, liefst verkleed, mag deze historische afspraak zeker niet missen!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Olaf Feldberg | 20 jun 2018

archief