HALLE - Ik Kunst! Dag van het Deeltijds Kunstonderwijs

HALLE - Ik Kunst! Dag van het Deeltijds Kunstonderwijs

I_kunst
EP

 Op zaterdag 18 februari wordt in heel Vlaanderen de ‘Dag van het Deeltijds Kunstonderwijs’ gevierd rond het thema ‘Ik Kunst’. Ook de stedelijke Servaisacademie voor Muziek, Woord en Dans en de stedelijke academie voor beeldende kunsten ‘De Meiboom’ vieren deze dag. Voor deze gelegenheid werkten ze samen een mooi programma uit.

Het startschot wordt gegeven op vrijdag 17 februari om 19.30 uur in de Servaisacademie met een artistieke tocht. De diverse kunstdisciplines van de twee academies worden op een originele manier aan het publiek voorgesteld en verrassend aan elkaar gelinkt. Na de tocht wordt nog een hapje en een drankje aangeboden.

 

Op zaterdag 18 februari worden er doorlopend van 9 tot 17 uur allerlei activiteiten georganiseerd in de twee academies: workshops voor de jongeren, open lessen, pop-up-optredens,…. Om 11 uur verwelkomen de leerlingen Woord en Saxofoon je op een gemengde auditie in de Servaiszaal en om 11.30 uur licht keramiste Annemie Van der Vennet haar tentoongestelde werk toe in het auditorium van de Meiboom. Tijdens de middag om 12 uur kan je in de Meiboom genieten van een lekkere tas soep tijdens een ‘soepreceptie’.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 jun 2018
Marc Sluys | 12 jun 2018

archief