HALLE - Drie dagen feest voor tien jaar Den Herberg

C21

HALLE - Drie dagen feest voor tien jaar Den Herberg

Editiepajot_halle
foto © Elsie De Greef / Bart Devillé, Ann Heremans en hun 7 kinderen
 
Editiepajot_halle
foto © Luk Stiens / Gene Slide Lmt Ed. & guests
Editiepajot_halle
foto © Luk Stiens / The Rockin' & Drinkin' Guys
Editiepajot_halle
foto © Luk Stiens / The Lost Souls & Friends
 
Editiepajot_halle
foto © Luk Stiens / Fifties Fever
 
Editiepajot_halle
foto © Elsie De Greef / Goochelshow op zolder
 
Editiepajot_halle
foto © Elsie De Greef / Lachen met de gekke clown en zijn ballonnen
 
Editiepajot_halle
foto © Elsie De Greef / Rene Goorden
 
Editiepajot_halle
foto © Elsie De Greef / The Mighty Moustaches
 

Café Den Herberg vierde dit weekend zijn 10 jaar en het werd een feestje van 3 lange nachten. Er waren verschillende optredens, 3 afterparty’s en op zondagnamiddag toneel en een goochelshow, dit alles zorgde voor veel sfeer en heel wat ambiance. Men kan spreken van een geslaagd weekend, waar de klanten van genoten hebben.

Daniël met zijn solo-act plus Gene Slide Lmt Ed. & guests waren de perfecte opwarmers van de eerste avond. Dat ze beiden grote technische aanleg hadden op muzikaal vlak, was voor niemand een verrassing. Wat erachter gebeurde, leek dan voor de meesten wel een verrassing. The Rockin' & Drinkin' Guys duwden met hun gas-pedaal het tempo fameus de lucht in en iedereen was vertrokken. Niet naar huis wel te verstaan, maar wel op weg voor een losgeslagen dans-feest! Dj Roeloeloe trok de lijn gewoon door en 5u werd al snel een feit!
The Lost Souls & Friends openden dag 2 met covers in pop-rock-blues stijl. Ze kregen al snel de eerste beentjes in gang. Ondertussen liep het café helemaal vol, ideaal voor de tweede band dus, Fifties Fever braken van het begin direct het café af! Een polonaise werd in gang gestoken, de drumster drumt 'with her back' richting het publiek, de zangeres speelt piano met de teentjes en dit allemaal op jawel rockabilly.
Zondag was er in de namiddag voor de liefhebbers een humoristisch toneeltje aansluitend met een goochelshow. ’s Avonds maakte Rene Goorden het gezellig en daarna was het de beurt aan The Mighty Moustaches. Zij speelden en zongen vol overgave en maakte het publiek helemaal ‘happy’. Social D. Delegation sloot de derde dag en daarbij het fantastisch weekend af.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2017
Elsie De Greef
Elsie De Greef + ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024
Marc Sluys | 23 mrt 2024

archief