HALLE – SK Halle – Temse opnieuw een gelijkspel voor de thuisploeg

C21

Panorama1sk_halle__large_
De makers van de Halse doelpunten (Emile Devogeleer)

SK begon heel goed aan de match, na 7 minuten stond het 1-0 door Hamza Amazou, hij trapte heel hard in doel van uit de 16 meter na een afvallende bal. In minuut 26 werd Menco Deryck alleen de diepte ingestuurd  trapte overhoeks binnen 2-0.

Net voor de rust liet Deryck Menco nog een grote kans op de 3-0 liggen. SK Halle controleerde tot aan de rust de wedstrijd. en ging verdiende met de voorsprong de rust in

Na de rust in minuut 56 maakte Kabir er 2-1 van en SK Halle was de kluts even kwijt.  toch kwamen er nog kansen om het af te maken, kansen voor Amazou, Deryck. Julien Pete van SK Halle trapte een verre bal plat op de keeper dit had de 3-1 moeten zijn.

Zoals al dikwels het geval krreg SK Halle in minuut 88 de gelijkmaker tegen door Jorrit D'Haeseleer. Temse kreeg net voor einde nog een reuze kans op de winning goal.

2-2 een logische uitslag, de 1e helft voor SK, de 2e helft voor Temse.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...