HALLE – Valentijn in Woonzorgcentrum Zonnig Huis.

HALLE – Valentijn in Woonzorgcentrum Zonnig Huis.

Valentijn_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Valentijn_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Valentijn_3
Foto's Emile Devogeleer
 

 14 Februari de dag dat de meeste extra aandacht schenken aan hun geliefde, zij het met een bloemetje, chocolaatje, of een etentje, werd in het Woonzorgcentrum Zonnig Huis een Valentijns feest gehouden voor de bewoners en hun partners in de beschermde afdeling Nura.

Er werd gestart met een aperitief en een lekker hapje, in de namiddag ging het feest verder in de feestzaal met alle bewoners van het WZC. Het vriendschapsfeest werd muzikaal opgeluisterd door muzikaal talent van de streek, Geert Mackelberg.

 Een paar bewoners wisten te vertellen dat in hun tijd Valentijn niet gevierd werd, zoals Jules (94 jaar ) en zijn echtgenote Agnes ( 90 jaar ) uit Rode, maar sinds begin dit jaar samen een kamer delen op de beschermde afdeling Nura. In onze tijd bestond dat allemaal niet wist Jules te vertellen en voor hem is het alle dagen Valentijn om dat hij samen verder oud mag worden naast zijn Agnes.

 Mathilde ( 88 jaar ) en Omer Debast ( 89 jaar ) vierde daarentegen wel Valentijn met op de dag eens gezellig samen te gaan eten in een restaurantje.

Mathilde werd in november 2016 opgenomen in het woonzorgcentrum en wist te vertellen dat ze hier goed verzorgd  wordt en geniet van de vele en afwisselende animatie.

Omer woont nog thuis en komt elke dag op bezoek bij zijn echtgenote, Omer was 40 jaar voorzitter van de verenigde accordeonisten, en had zijn eigen drukkerij dat nu verder wordt gezet door zijn zoon Gilbert Debast.

 Of er op het vriendschapsfeestje nog verliefde koppeltjes gevormd zullen worden, wie weet .. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 22 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Devogeleer Emile | 21 jun 2018
Olaf Feldberg | 20 jun 2018

archief