Eandis opent nieuw klantenkantoor in Sociaal Huis (OCMW) van HALLE

Eandis opent nieuw klantenkantoor in Sociaal Huis (OCMW) van HALLE

Eandis_1
Foto's Felix Merckx
 
Eandis2
Foto's Felix Merckx
 

 Vanaf 16 februari 2017 slaan Eandis en het OCMW van Halle de handen in elkaar met de opening van een nieuw klantenkantoor in het Sociaal Huis aan de Auguste Demaeghtlaan 38 in Halle. Het nieuwe kantoor wordt een 'energieloket' waar klanten terecht kunnen voor informatie over aansluitingen aardgas en elektriciteit, rationeel energiegebruik en diensten van de sociale energieleverancier. Het kantoor in de Vanden Eeckhoudstraat sluit zijn deuren.

Eandis bouwt samen met het Sociaal Huis het aanbod energiediensten uit. In deze samenwerking tussen netbedrijf Eandis en het Sociaal Huis is er veel aandacht voor kwetsbare gezinnen. Als sociale leverancier levert Eandis energie aan residentiële klanten die niet langer terechtkunnen bij een commerciële leverancier. !n het klantenkantoor kan men te- recht voor alle informatie rond de procedures bij betaalproblemen en de installatie van budgetmeters.

Naast de al bestaande dienstverlening van het Sociaal Huis (OCMW) kunnen bezoekers in het klantenkantoor ook terecht voor advies over Rationeel EnergieGebruik (REG) en technischevragen m.b.t. aansluitingen. Dankzij deze uitgebreide samenwerking vindt men voortaan een ruimer aanbod 'energiediensten' op één adres.

Budgetmeterkaart opladen in Halle

Door de verhuis werd de 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 oplaadautomaat, die aan het klantenkantoor in de Vanden Eeckhoudtstraat 15 te Halle stond, verplaatst naar de ingang van het administratief centrum van het OGMW aan de Auguste Demaeghtlaan 30 te Halle.

Die automaat staat buiten opgesteld. Zo kunnen klanten er dag en nacht terecht, ook tijdens het weekend en op feestdagen. Alle oplaadpunten van Eandis zijn te vinden op een handige webpagina op maat van de klant: www.eandis.be/nl/oolaadpunten   Die toont op ieder moment waar in de buurt een klant zijn budgetmeterkaart kan opladen en welk oplaadpunt 24 uur op 24 en zeven dagen op zeven open is.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2017
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Olaf Feldberg | 12 okt 2018
Marc Sluys | 10 okt 2018

archief