Lokaal partijcongres sp.a HALLE verkiest nieuw bestuur

Lokaal partijcongres sp.a HALLE verkiest nieuw bestuur

Spa_congres
Ingezonden foto
 

Sp.a Halle haar jaarlijks lokaal congres. In een volle Halle Vooruit, de hoofdzetel van sp.a in Halle op het Oudstrijdersplein, werd verder toelichting gegeven over de gang van zaken in 2016.   De leden kregen een werkingsverslag van de partij zelf, de gemeenteraad en het college, het OCMW en de provincieraad. 

Iedereen kreeg ook de kans vragen te stellen en opmerkingen mee te geven. Zowel over het voorbije jaar als voor het komende jaar.  De voorzitter Bertrand Demiddeleer en de schepenen Marc Snoeck, Peggy Masssien en Johan Servé eindigden met een vooruitblik naar 2017 en 2018.

Er werd ook een nieuw bestuur verkozen. Naast de mandatarissen en ere-voorzitters die van rechstwege deel uitmaken van het partijbestuur van Halle werden er nog acht mensen verkozen tot bestuurslid. 

Het bestuur 2017-2018 bestaat daardoor uit volgende mensen:   Staf Lories (ere-voorzitter), Danny Sibiel (ere-voorzitter), en de mandatarissen Johan Servé , Peggy Massien, Marc Snoeck , Jean-Jacques Fastenaekels, Hedwig Van Rossem , Robert Vandenbranden, Valerie Hamelryck , Mathias Pierquin , Martine Lemonnier en Bertrand Demiddeleer, Verder werden ook verkozen Francine Vander Motten, Mira Deckx, Paula Bekaert, Christophe Mahaut, Werner Devos, Yasmien Aichouche, Arno Pirolo en André Vanderkluysen.

Volgende maand verkiezen deze mensen een nieuw bureau met voorzitter, ondervoorzitter, secretarissen en financieel verantwoordelijke. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 23 mei 2018
Sam Herremans | 23 mei 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 22 mei 2018
Devogeleer Emile | 22 mei 2018
Devogeleer Emile | 22 mei 2018
Devogeleer Emile | 21 mei 2018

archief